Kicseréltem a bannert hogy a mostani domain-t mutassa, és kicseréltem a facepalm smiley-t egy jobbra.
Printable View
Kicseréltem a bannert hogy a mostani domain-t mutassa, és kicseréltem a facepalm smiley-t egy jobbra.
A régi választható avatarok el voltak tûnve, úgyhogy újraraktam õket a szerverre. Azt hiszem hogy már megint mûködnek. :)
..elõre is elnézést kérek,de pár fórumozót letiltottam...így ha nem válaszolok..az nem illetlenség a részemrõl...csupán nem látom.
Ok.
Bocsánat, de mindenkit letiltottam, így csak a saját magam hozzászólásaira tudok reagálni, amit meg is teszek igen gyakran, mert fent vagyok vagy 15 nickkel. Ez nem bunkóság tõlem, csak a kezdeti skizofrénia, és a velem született elmezavar igen egyedi keveréke.
Most nézem... Miket írkálok! Letiltom saját magam is. Ja nem Légyszíves Túlélõ töröld a nickemet véglegesen , de tényleg véglegesen egy két napra. Most köszönöm meg, mert egy két napig nem lesz alkalmam rá.
Tegnap (március 16) volt a fórum 4. születésnapja.
:)
Gratulálok, még sok boldog születésnapot! :)
:thumbup
Köszönjük!!!
Ma átjutott egy spambot, de töröltem. :)
Mivel két fórumtag is szólt hogy van néhány gyanúsan szabályellenes hozzászólás még tavaly augusztusból, így azokat a hozzászólásokat most töröltem.