Ehhalal a novenyek hianya miatt?
Vagy van, ami allando fagyban kepes noni?
Bel
Printable View
Csatolmány 7245Csatolmány 7246Csatolmány 7247Csatolmány 7248Csatolmány 7249Csatolmány 7250
Aki nem EZT látja....kérem inkább maradjon otthon...a puskájával...a fûrészével!
Semmi szükség nincsen ott rá,ha nem csendes áhítattal lép be a természetbe.
Amikor az elszaporodott rókák kiirtják a nyúlállományt és még veszettek is mellé, akkor azért az nem ugyanaz mint néhány szép természetfotó. :-/
De városon belül nem is jár senki puskával vadászni. :D
Kolozsváron kukáznak a medvék. A Zemplénben sok kis faluba bejár a farkas, az aranysakál, a róka és a nyúl. Ez utóbbi olyan pofátlan, hogy nappal is. Mindet láttam élõben. A nyulat péntek délután Középhután a krumpli között.
Ki a hunyó? Nem a vadász, nem a vad, hanem mi emberek. Mit borítottunk meg, hogy ezek az állatok ide jöttek a jó kis erdei helyeikrõl?
Valamelyik hutan egyszer nyaraltam. Marha szep kornyek. Egy szallodaba toltottunk ott egy hosszu hetveget. De azt mar nem tudom hogy a 3 huta kozul melyikben voltunk.
Igazság szerint ez ma már egy falu Háromhuta néven. Középhutánál van egy útelágazás. Ha jobbra mész az Újhuta, ha egyenesen az Ó-huta. Egyébként tök mindegy, mert minden utca Kossuth utca... Szerintem állandóra a hármat nem lakják többen mint százan.
Megnéztem a Wikin! Tévedtem! Hivatalosan 109-en lakják!