És mit öntetek a viharlámpába "petróleum " gyanánt?
Árulnak különféle lámpaolajokat, de bentre nem szeretnék szúnyogirtós vagy más trutymákosat használni.
Ti, mit tartatok a legmegfelelõbbnek?
Printable View
És mit öntetek a viharlámpába "petróleum " gyanánt?
Árulnak különféle lámpaolajokat, de bentre nem szeretnék szúnyogirtós vagy más trutymákosat használni.
Ti, mit tartatok a legmegfelelõbbnek?
Azt nem értem, hogy ezek a Tescos viharlámpák hogy a francban képesek folyni és hol? a tartály alján valahol szivárog az üzemanyag..Még jó, hogy ezek a szemetek nem gázpalackot gyártanak
Nekem egy olajjal gyûlt meg a bajom. Kúszó tulajdonságokkal bírt. Elõször a tartályon láttam olajat, meg port. Aztán az le is ért a polcra, és ott hagyott karikát.
Lehet, de már többek említették itt hogy ilyen..én reménykedtem, hogy az enyém nem lesz az..szerintem ez így rohadtul tûzveszélyes
Petromax viharlámpa, minõségét a gyártó garantálja. Fényt jól visszaverõ tartós krómozott kivitel.
Nagyobb fényerejõ mint a T gazdaságosé. Nem ég le róla a festék. :D
Csatolmány 3404
Kedvezõ áron lehet használtat venni az Ausztria kutatóktól. :)
Na kipróbáltam én is amit az obiban vagy baumaxban vettem. Papírja szerint 3cm-nél ne legyen nagyobb a láng, de úgy alig ad fényt. Tesz komoly kárt a készülékben ha nagyobb lánggal égetem? Már a hõn kívül, mert az szerintem belefér... Ha feltekerem kétszer akkorára, már lehet látni mellette.
Valaki megtudja mondani hogy a petromax lámpák milyen üzemanyagokkal mûködnek?