A ház ideért (gyorsabban mint vártam), a többi cucc holnap jön, 1 dolgot kivéve. Ez fel is idegesített. Szóval megrendeltem mindent egyszerre, hogy egyszerre, vagy 1 nap eltéréssel minden megérkezzen. 3 csomagban jön, 2-vel látszólag nincs gond. A 3.-nál bejelöltem a gyorsított postázást. Erre hogy küldték el? A lehetõ leglassabban. Van a Posta, meg van a Fedex. Ha FedEx-el jön valami, az 2 nap. Ha Postán, az is kb. 2-3 nap. De ha FedEx Smartpost-al jön, akkor rohadt sokáig tart. Ami annyit tesz, hogy a FexEx felveszi a csomagot, ül rajta napokon át, majd odaadja a Postának, ami majd kiszállítja. Kedden rendeltem, gondoltam péntekre, szombatra minden ideér. Francokat. Az az egy cucc majd csak valamikor jövõ hét szerdára ér ide. Itt ülhetek majd a s.ggemen és nem használhatom majd az új gépet vagy 5 napon át, mert az M2-es tárhelykártya valahol a kiszállító és a posta között ingázik. :mad:
Csúszik majd a videókészítés is. Addig meg gyönyörködhetek a 6 évvel ezelõtti gépépítõs videómban...
https://www.youtube.com/watch?v=qPs_Nd8EUZw