...jó..hát ha nem válaszolsz megpróbálom értelmezni...Idézet:
mikor még úgy úgy láttad a dolgokat mint itt a többség.
Bejelentkezett MAFELSZ és belecsapott a lecsóba...személy szerint nekem tetszett ?...Nem...nem tetszett...most sem tetszik a reklám,de tovább léptem.
Hogy a könyv reklám tetszik itt?...Nem tetszik!...de akarok egy ilyen könyvet...egy dedikáltat..mert MAFELSZ eddigi hozzászólásai alapján érdemesnek tartom a mû elolvasását...de én személyesen akarom átvenni tõle egy kézfogás és esetleg egy kávé kíséretében...mert ÉN ilyen vagyok...ÉSSS..nekem így JÓÓÓÓ..és szeretném megadni a tiszteletet a munkájáért!
Másik dolog,hogy vágtam a bunkerépítést a FELKÉSZÜLNI?VIGYÁZZ::: topicban....igen vágtam,mert Nem értek egyet a bunkerrel...MOST SEM...mert én mobilitás Párti vagyok és városi túlélõ..nem önellátó...AZÉRT MERT NEKEM így Jó és így érzem helyesnek..de ettõl még tisztelem és kíváncsi vagyok más jellegû túlélõk módszereire
..csak zárójelben MAFELSZ volt az egyetlen aki felülemelkedett a dolgokon és adott VÁLASZT a KÉRDÉSEIMRE...pedig az Õ vállalkozását vágtam...EZ az én szememben olyan emberre vall,aki érdemes a megismerésre és a barátságra...
Csak azért mert a kideríthetetlen kilétû többség mond valamit..ÉN nem fogok birka módjára bégetni csak azért,hogy hÚÚÚ de nagyon szimpi legyek....Nekem van Véleményem...ami a SAJÁTOM..nem a többségé...
Jól értettem amit írtál?