Egy ideig 10 dollár volt 12 tojás. Szerencsére azóta visszament 3.50-re. (Előtt 2.50 volt. Remélem visszamegy annyira.)
Printable View
Gondolom ide minden később jut el. Nem különösebben olvasom az amcsi médiát, így nekem ez az újdonság erejével hatott. Ahogy leírták nekem az lett rögtön ismerős. Kína, piac, halál, alapbetegségek. Továbbá, pedig ott van az a vonzata is, amit Te is kifejtettél. Ami a Covid alatt történt, azt tudjuk jól mivel jár és több az, amit még nem tudunk.
Viszont eszembe jutott, hogy jó néhány hónapja olvastam arról, hogy Anglia környékén is egy természetvédelmi szigeten, már nem tudom melyik, erősen pusztulnak a madarak és akkor mintha szóba is jött volna a madárinfuenza, de ott szerintem nem említették melyik törzse. Érdekes volt azt látni, hogy a covid variánsok is mindig a harmadik világból jöttek emlékeim szerint.
A németek most jutottak oda hogy elismerjék hogy az emberekre erőszakolt maszkviselés nem volt jó igazán semmire... Persze még mellébeszélnek, meg úgysem fogják őszintén és egyértelműen elismerni. De aki látja hogy mit írnak az tudja hogy miről van szó.
"Nem világos, hogy a kötelező arcvédő maszkok bármilyen pozitív hatással voltak-e a Covid-19 járvány elleni küzdelemre" – ismerte el csütörtökön a német egészségügyi minisztérium.
"A minisztérium állítása, miszerint a maszkkövetelmények hatékonyságát nem lehet más intézkedésektől függetlenül ellenőrizni, téves, és kísérlet az alkotmányban előírt hatékonysági vizsgálat elkerülésére" – írta a Szabad Demokrata Párt (FDP) magas rangú képviselője."
https://mandiner.hu/cikk/20230505_ne...avirus_jarvany
Azt figyelitek hogy kezdik újra? Néhány napja bejelentették hogy jön a Covid, több helyen újra bevezették a maszk-használatot. Hiába mondták tavaly a szakértők hogy a maszkviselésnek nem volt értelme, se a lezárásoknak, most előbukkant egy rakás névtelen szakértő akikre a sajtó hivatkozik és mondják hogy kell a maszk. érdekes, az utóbbi egy évben nem volt vírus, még télen sem, most meg már augusztusban azt mondják hogy jön a Covid? Tavaly miért nem jött? Megunták az emberek a háborút és most újra visszahozzák a vírus-félelemkeltést... ?
Most egyenlőre csak néhány iskola és cég csinálja, de ez az előjele hogy újra elkezdik csinálni.
+ ne felejtsük el hogy jövőre kampány és választások. 2020-ban és 2022-ben ezt felhasználva tudtak gyanúsan sok szavazatot szerezni az egyik párt jelöltjei. Érdekes hogy tavaly választásuk utántól nem volt Covid veszély, meg eddig idén sem, de most hogy jönnek a választások, most újra nagy veszély közeleg, maradj otthon, szavazz levélben, stb... Vajon újra megcsinálják most már harmadszorra is?
https://www.cbsnews.com/news/covid-m...date-variants/
Újra változott a tudomány! Ha elkaptad a Covidot, akkor 24 órán át legyél otthon, aztán mehetsz bármerre. Odaírva hogy lehet ennél rövidebb és hosszabb idő is.
"Updated Guidance: The updated Respiratory Virus Guidance recommends that people stay home and away from others until at least 24 hours after both their symptoms are getting better overall, and they have not had a fever (and are not using fever-reducing medication). Note that depending on the length of symptoms, this period could be shorter, the same, or longer than the previous guidance for COVID-19."
https://www.cdc.gov/respiratory-viru...dance/faq.html
Tehát volt itt minden. Valami 1 hónap, 3 hét, 2 hét, 10 nap, 1 hét, 5 nap. Most ez az 1 napos a legújabb.
Az Egyesült Államok Képviselőházának republikánus vezetésű albizottsága átfogó jelentést készített a koronavírus-járványról, annak eredetéről és a járványkezelési intézkedésekről. A 520 oldalas dokumentum számos vitatott kérdést vizsgál, többek között a vírus eredetét, a járványügyi intézkedések hatékonyságát és az oltási kampány sikerességét.
A vizsgálat során két napon át zárt ajtók mögött hallgatták meg Anthony Faucit, aki a járvány kezdetén az ország vezető járványügyi szakértője volt. A republikánusok azzal vádolják Faucit, hogy közvetetten hozzájárult a járvány kialakulásához azzal, hogy jóváhagyta kínai tudósok finanszírozását, akiket a vírus előállításával gyanúsítanak.
A jelentés kritikusan értékeli a járványkezelési intézkedéseket. Megállapítja, hogy az elzárások "többet ártottak, mint használtak", és hogy a maszkviselési előírások "hatástalanok voltak a koronavírus terjedésének megfékezésében". Ezek az állítások ellentmondanak más kutatások eredményeinek.
A társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelveket szintén bírálat érte, míg az utazási korlátozásokról úgy vélik, hogy életeket mentettek. A jelentés pozitívan értékeli Donald Trump "Operation Warp Speed" nevű vakcinafejlesztési programját, amelyet "óriási sikernek" minősít. A vizsgálat ugyanakkor hozzátette, hogy az iskolabezárásoknak "tartós hatása" lesz az amerikai gyerekekre.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20...redetet-727210
Micsoda meglepetés... :rolleyes: Vajon mik lehetnek azok a "más kutatási eredmények"? Ugyanis a kaliforniai szakértők is erre a megállapításra jutottak a múltkor.
Nem tudjuk mi volt a háttérben. Csak remélem, hogy nem véletlen volt, és spontán az intézkedések, mert akkor nagy a baj, mert marhák vezetik az országokat,. aA másik variáció akkkor még nagyobb mert rafkósok vezetik nem az országokat, hanem a világot.
A maszk nem volt nagyon elviselhetetlen, és szerintem nem ártott a hiresztelések ellenére. A maszk miatt szerintem nem voltam akkor náthás, meg az infulenzát sem kaptam meg, egyszer voltam infus, vagy kovidos a macera alatt.
Amúgy én a maszkot kötelezővé tettem volna, az oltásért meg pénzt kértem volna :D A lezárásokat fäszságnak tartom, de a katonai és fokozott rendőri jelenlétet elrendeltem volna az oplyan mókás, ha fosnak a csicskék. :D
Nem javitom, olvassátok igy. :D
ű
A Red death dedemptionban Arthur is ha viselt volna maszkot nem kapja el a tbc-t a dohánytermelő paraszttól. :D
A maszknál az volt a gond, hogy volt aki meg is vertek a rendőrök ha épp nem volt nála. Amúgy csak irritáló volt, főleg szemüvegeseknek, vagy olyanoknak akiknek légszomja volt. Emlékezzünk amikor a pólyásbabára erőszakolták a maszkot a repülőn, az meg sírt mert nem kapott rendesen levegőt. Vagy amikor a fickó ült a buszon, lerángatták a rendőrök és megverték. Vagy amikor a fiatal nő sétált az üres utcán, maszk nélkül, de ugye kit fertőzött volna meg ha senki nem volt ott, erre odalépett hozzá egy rendőr és fojtogatni kezdte.
Visszagondolva, aki ezt a több mint 2 éves psyopot végig beszopta - a modern történelem vitathatatlanul legnagyobb tömegmanipulációja zajlott le a szemünk előtt - annak is azért van mit átgondolnia a prepperkedésen... Nem tudom, vajon ez hányak fejében fogalmazódott meg. A készülés is valahol a reális, a körülményekhez képest higgadt, átgondolt helyzetértékeléseknél kezdődik. Hiába van valakinek 8 puskája és egy mázsa konzerv, ha a híradóból és a politikusoktól tájékozódik; és ha ott azt mondják, hogy félévente javasolt magába meg a gyerekeibe böketni egy teljesen ismeretlen cuccot, akkor azt önként beböketi. Önként és dalolva, hiszen általánosan egy napig sem volt kötelező az oltás. Bár tény, hogy a munkahelyek nagy részén kötelezővé tették, amivel nagyon sok embert állítottak egy szemétláda ultimátum elé... És az emberek közül nagyon sokan örömmel, csámcsogva asszisztáltak a súlyos és tömeges emberi jogi jogsértésekhez.