Pont ez az, nekem sincsen pénzem a 303-as menedékemben, ezért építgetem a 304-es menedéket. :)
Printable View
Én még tegnap kiküldtem egy lakót portyára egy Fatman puskával :D A puskát az egyik Vaulttech dobozból kaptam.
http://i.imgur.com/LOZ2D0L.png
Hozott jó pár értékes dolgot és csak 1 stimpak fogyott csak el. Illetve fejlõdött 20! szintet 13 óra alatt.
Én is kiküldtem. Meg is halt. :haha: 550-be kerül hogy felélesszem, de most nincs annyim. Viszont ugrott néhány szintet és talált egy rakás fegyvert és pénzt.
Nekem szerencsém volt. Tegnap vissza akartam már hívni 2 zsákmányolt fegyverrel és 1 ruhával, de elfelejtettem. Ezért ma reggel szembesültem ezzel a nagy zsákmánnyal.
Közel 100%-os volt a morálja amikor elindult. Ez is közrejátszott a sikerben, persze a Fatman és az egy db stimpakk, amit az egyik Vaulttech dobozból kaptam.
Érdemes erõs fegyverrel + stimpakokkal + radaway-el felszerelni a kalandort ++ elõtte menjen be a férfi kalandor a Titok szobába egy nõvel, hogy 100% legyen a morálja. :thumbup
Nem tuti recept, de növeli a túlélési esélyeit. Ha meggondolnád magad, akkor meg bármikor visszahívhatod a kalandort.
Nah dózeróltam párat! :D
a kb 7. vezió már hosszabb távúra sikeredett, úgy értve hogy nem kell rajta lógnom hogy ne haljanak éhen! :D
Jelenleg kihúztam a villanyból, étkezdébõl, és vízmûbõl 3-3-mat, vagyis teljes blokkot, az energiásat még fejlesztettem is párszor.
2 titokszobát, és kész.
A 3-masok nincsenek tele legénységgel, kevesebb is bírja tartani a kapacitást.
Azt hiszem a konyhából épp beküldtem egy párt dugni.
1 puskás védõ van a kapuba, fosztogatóm 1 gyengécske van- hú meg is nézem nehogy meghaljon szegény.. :D
A kiküldött embernél mi a fontos? Nekem az a tippem, hogy a Strenght és a Perception. Az erõ egyértelmû hogy miért, a perception meg a látás, hallás, az felderítõnél biztosan nem árt. :)
"Kalandozz!
Általában az elsõ uzsonnás dobozok egyikében, melyet a játék elején kapsz, lesz egy igen magas szintû karakter. Ha ez a karakter kimagasló szerencse (Luck) vagy kitartás (Endurance) faktorral rendelkezik, küldd ki egy éjszakára a pusztaságba kalandozni (persze megfelelõ védelemmel). Reggelre már egész sok ruhát, fegyvert, és Nuka-kólás kupakot találhat, mely a késõbbiekben igen hasznos lesz."
/pc-guru/
Mibõl kell több?
Energiából vagy vízmûbõl?
Nálam most vízmûbõl több van, de szorosan követi az energia, bár függ az emberektõl is.
A raktár csak raktár? Ha van benne ember ha nem, mit módosít?
Ha nincs energia, akkor víz sincs, meg étel sincs. Úgyhogy szerintem az a legfontosabb.