Én már évek óta várom a zombikat de csak nem jönnek :)
Csatolmány 1538
Printable View
Én már évek óta várom a zombikat de csak nem jönnek :)
Csatolmány 1538
Az UAZ már a múlté sajnos pár éve eladtam , lett belõle egy Niva kicsit szerényebb tereptulajdonságokkal de azért még ez sem hagyott cserben .
Hát igen, nekem is a 3 ajtós kivitel van és tényleg kényelmetlen , ráadásul az UAZ-ba úgy utaztunk 7 en ,hogy mindenki kényelmesen elfért , a nivába max 4 ember tud kényelmesen utazni . Nekem az UAZ-al egy bajom volt ,hogy hiába költöttem rá egy csomó pénzt mindig volt valami gondja . Viszont az UAZ 2.4 es merci szívódiesel motorral egy erõgép volt , terepen nem volt akadály .Vitnyéden off road fesztiválon olyan dagonyából kijött ahol az épített off road gépek bennmaradtak ,még a szervezõ is mondta,hogy az UAZ verhetetlen . A Niva nem olyan erõs , de jó vezetéstechnikával a mai városi csodaterepjárókat megszégyeníti .
...van még hozzá alkatrész a boltban(lada)
Azért azt a 3 ajtós kivitelt is "irigylem"! :) Mondjuk ami "terepre" én eljutok, oda még a fronthajtás és a kangoo hasmagassága is elég. Eddig csak egyszer kellett elakadás miatt vontatni, az is a saját kertemben volt :D
A 3 ajtó igen érdekes szitukat okozott. A 90-es évek második felében megszórták a KMB-ket Nivákkal. Abban kellett elõállítani, bilincsben hátraültetni, majd a sofõr mögé beülni a kísérõnek. Mûszaki gondok is voltak, de a nagy számok törvénye miatt elkerülhetetlen. De a menet közben beálló jobb elsõ csapágy nem volt vicces eset.
"Tanyára" vagy Nivát vagy Jimnyt vennék. A nagyobb vasakat meghagyom másoknak (csak majd ha nyerek a lottón).
Fiat Panda 4x4 .nem az a nagy batár, de sok helyrõl kihoz és takarékos.
Egy kis extra tuninggal...
Csatolmány 1556