-
Csinos fiatalasszony panaszkodik az orvosnál. Nincs megelégedve a férje szexuális étvágyával.
- Nos, kedves asszonyom, itt ez a kapszula, ezt vacsora elõtt adja be a férjének!
Másnap megint ott ül a hölgy az orvosnál.
- Nos, asszonyom, hatott a szer? - kérdi az orvos.
- Beadtam a férjemnek vacsora elõtt, ahogyan ön javasolta.
- És?
- Hát, a levesnél már nagyon izgatott volt. A második fogásnál már alig lehetett bírni vele. Aztán gyorsan felhörpintette a kávéját, elkapott, felrakott az asztalra, a fogával letépte a bugyimat és azonmód háromszor a magáévá tett.
- Hát, ez csodálatos asszonyom - lelkendezik az orvos - pont erre vágyott, nem?
- Hát, igen. De ez volt a kedvenc vendéglõnk...
-
George tíz év után megunja a mókuskereket, és elköltözik Tasmániába az isten háta mögé. Teljesen egyedül él, kéthetente egyszer jön posta, ételért is csak hetente egyszer jár be a távoli városba. Három hónap után egyik este kopognak, belép egy nagydarab, szakállas ember és azt mondja:
- Helló, Joe vagyok, a szomszéd, itt lakom 10 km-re a hegy másik oldalán. Szombaton bulit rendezek, gyere el.
- Rendben, köszönöm - feleli George - úgyis ideje megismerkednem a helyiekkel.
- Akkor viszlát szombat este - mondja Joe. - De azt még el kell mondanom, hogy ezeken a bulikon elég nagy ivászat szokott lenni.
- Ó, az nem baj, birom én a piát.
- Szinte biztos, hogy verekedés is lesz ám.
- Õõõ, én általában elég jól kijövök mindenkivel.
- És még valami - mondja Joe. - Kemény szex is szokott lenni.
- Azt nem bánom - válaszol George. - Már három hónapja élek itt egyedül. Jut eszembe, hogyan öltözzek?
- Az mindegy, csak mi ketten leszünk....
-
[RÉGI VICC :D]
A törpe árulja az almamagot. Odamegy hozzá a rendõr, s megkérdi tõle:
- Mit árulsz törpe?
Azt mondja, almamagot.
- De miért?
- Mert serkenti az agymûködést.
- Igen? - kérdi a rendõr. - Mennyi az ára?
- 5 db 10 Ft.
A rendõr megveszi és továbbsétál. Ott látja, hogy 5 kg alma 5 Ft. Visszamegy.
- Te törpe, te átvertél engem, ott 5 kg alma 5 Ft, itt meg 5 db almamag 10 Ft!
Mondja a törpe:
- Látja, máris kezd hatni!
-
- Doktor úr! Én úgy félek! A nagybátyámat is epebajjal kezelték, és mégis gyomorfekélybe halt bele.
- Nyugodjon meg! Nálam ez nem fordulhat elõ. Ha én valakit epebajjal kezelek, abba is fog belehalni.
-
Elõre is elnézést kérek azoktól, akik valamilyen afrikai nyavalyával fertõzöttek. Nem õket kívánom heccelni, de ez a vicc JÓ! :haha:
"Egy férfi afrikai körutazásból hazatérve nagyon rosszul érzi magát. Elmegy az orvoshoz, aki javasol neki egy alapos kivizsgálást. Befektetik a kórházba, egy elkülönített szobába, és elvégzik a vizsgálatokat. A betegágy mellett csörög a telefon, a férfi felveszi:
- Az orvosa vagyok. Rossz hírem van. Egy ritka afrikai vírussal fertõzõdött meg, ami ragályos, és sajnos, halálos is.
- Úristen! Nem lehet tenni valamit, doktor úr? - kérdezi kétségbeesve a beteg.
- Nos, adhatunk Önnek palacsintát, pizzát vagy ostyatésztát.
- És az segít?
- Ööö... sajnos, nem... de csak ezeket tudjuk bedugni az ajtó alatt. "
-
Kezdõdik az iskola. Ideje megvenni a szükséges dolgokat.
https://cdn.wittyfeed.com/4333/5g6rc...hgg5t7pmk.jpeg
:haha:
-
1 Csatolmány(ok)
-
1 Csatolmány(ok)
-
1 Csatolmány(ok)
Az élet által, kartonpapírra kidolgozott "logikai táblázat". A bölcsessége akár kõbe véshetõ!!! :D
-
Múltkor a felségemmel beszélgettünk az öregkorról. Azt mondtam neki:
- Tudod, én nem akarok vegetatív állapotban élni, feküdni egy ágyon, egy géptõl és egy üveg folyadéktól függve csak létezni. Ha ez megtörténne egyszerûen csak húzd ki a dugót a falból!
Erre felállt, kihúzta a TV-t, majd kidobta a sörömet az ablakon...