..egy kilenc napos kísérlet vége felé közeledek...mindenféle ételt három napig ettem....kezdtem a tartalék lejárófélben lévõ elemeivel...
---konzerv (bab,löncshús,gyümölcskonzerv,májkrém)
---kétszersült,kekszek,csokoládé
---fõzött kávé
az elsõ három napban,csak ezt ettem,nem éheztem,semmi bajom nem volt,de állandó gyomorégésem volt,és híg,rossz illatú széklet ,nagy mennyiségû wc papir fogyott,nem voltam igazán energikus,inkább csak túléltem,a harmadik napon már vártam a következõ idûszakot
---következõ három nap
---rakott krumpli,sült hús,krumpli pürével,rántott máj rizzsel
---szalámik,vaj,paprika paradicsom
---csokik,nasik,fõzött kávé minden ami a mindennapokban
elnehezültem,lusta voltam tõle,a gyomor kitágult és állandóan éhes voltam,nagy mennyiségû,tömegû étel,sok hozzávalóval,sok idõ ment el az étkezésre,fõzésre,...a széklet rendbe volt,csak létra kellett:haha:
péntektõl csak MRE-csomag
---11-7-4 menü
pénteken éhesnek éreztem magam este,de ittam egy csomó vizet és megálltam,hogy kenjek egy zsíros kenyeret,tegnap már okosan beosztottam és még az esti tévézéshez is maradt nasi,teljesen elég volt,ma reggel keksz és lekvár volt,narancs lével,teljesen elég.. ,tegnap nem is volt széklet,csak ma reggel..ja és nem volt szaga...nem érzem magam nehéznek(neki is állok takarítani aztán csavargunk egyet)..a wc papír is elég ami benne van..
...az idõ rövid,hogy a szervezet reakcióit kifigyeljem,mert gondolom az alapvetõ változásokhoz azért hetek kellenek(pl skorbut),de azt azért lemértem,hogy súly/érték/kalória/komfort érzet terén az MRE mindent ver...az ára a horror(vagy én keresek keveset :eek: ),tehát rövidebb,pár napos,max. két hetes krízist az MRE-vel a legkönnyebb túlélni és ha még cipelni is kell......