Idézet:
Eredeti hozzászóló
Oakland
Inkább éljek 50 éves koromig és szabadon, mint 86 éves koromig rabszolgaként. Nem minden, hogy meddig húzza az ember, inkább az, hogy miként.
Nekem inkább errõl szól ez az egész prepperkedés, erdõ járás, földtúrás, önellátásra törekvés.
Nem tesz boldoggá, hogy birkának néznek és azért élhetek, hogy folyamatosan megnyírjanak a gyapjamért.
Idézet:
Igazad is van, meg nem is...
Írásod elsõ részével egyetértek. A továbbiakkal nem, ugyanis az élet normális velejárója az élethez való ragaszkodás akár 86 évesen is. Az én apám 87 éves elmúlt, de még mindig vannak ötletei, tervei, amik mozgatják, nem életunt ember.
Mi a garancia arra, hogy a gyógyszerekbe rejtett adalékokkal nem újabb piacot, elõre programozott betegségeket teremtenek? Beteszik pl. adalékként a vízoldható alumínium vegyületet, ami nem fog megmérgezni prompt, de jól kalkulálható az évtizedek múlva kialakuló Alzheimer kór. Semmi gond, nem akar megölni téged senki, készségesen javítanak az életminõségeden is, csak fizesd ki az erre való gyógyszer árát. Elvileg ezek jól kalkulálható üzletek, akár tõzsdére is vihetõk, mert a megtérülés, a kamat jól kalkulálható. Nem szeretnék megvádolni senkit, amit írtam, pusztán fikció. De üzleti lehetõség! Kérdezem, a kapitalizmusban van olyan üzleti lehetõség, amivel soha senki ne próbálkozna meg? Fõként ha a befektetés kicsi, a várható haszon viszont jól kalkulálható és hatalmas profitot jelenthet.
...na akkor +eccer,de utoljára...:)...nem logikus konteó...hogy a háttérhatalom,oltásokkal ,gyogyószerekkel a hosszú életet támogatja,hogy nyírhassák a birkát......közben pedig ördögi tervet szövöget a népesség 90 %-nak a kiirtására..:duhos:...ez baromság és hülyeség és....vagy Ez vagy Az ,de a kettõ együtt?...:haha: