Köszönöm! Én is megkaptam.
Viszont kívánom!
Printable View
Köszönöm! Én is megkaptam.
Viszont kívánom!
Megkaptam, hasonló jókat kívánok!
1 tag töröltette magát, az illegális bevándorlós topic miatt.
Elolvastam a hozzászólásait. Megsértõdött, mivel nem volt képes a vitára.
Tippelni szabad ki volt az?
Nem értem. Mire jó ez hogy vagy nyolcadjára törölteti magát és kis idõ múlva újra regisztrál? Stílusáról, gyorsan változó véleményeirõl úgyis felismerhetõ.
Vannak jó meglátásai néha, de már megfogadtam nem állok le vele véleményt cserélni, csak néha nehéz kibírni :)
Ignore lista, és máris szebb a fórum :)
Nagy gondok vannak ezzel az emberrel. Most nem ércelõdök rajta, hanem tök komolyan gondolom.
Személy szerint örülök, hogy nincs itt, de sajnálom, hogy ilyen mentális problémákkal küzd.
Oké emberek, megindultunk, gurulunk. :)
Rövid helyzetjelentés:
2 nappal ezelőtt megjelent egy üzenet, ami szerint az Opera/Yandex hibát talált a fórumon. (Valamilyen kódot.)
A biztonság kedvéért bezártam az egészet, töröltem a régi fórumot, az adatbázist elmentettem. Új verzió letölt, 2 verzióval magasabb szám, és sok biztonsági javítás update is lett. Az egész fájlrendszer és java file és cserélve lett, a fórum most 100% hogy tiszta.
Az Opera viszont addig be fog jelezni, amíg nem megyek személyesen a Yandexhez kérni hogy vegyék le a tiltólistáról. Elvileg a többi keresőnem nem is volt baja a fórummal, 67-ből csak 1-nek. De azért a nagy frissítés megtörtént, a biztonság kedvéért.
Nem volt egyszerű, ráadásul a chat-et és a tetszikelős részt is le kellett kapcsolnom, az új verzió nem tudta őket kezelni. De gondolom megleszünk nélkülük. Annyira nem óriási veszteség. Chat-re ki lehet találni majd valami mást is, majd gondolkodom rajta.
Az előbb megjavítottam a smiley-kat is, de még előfordulhatnak kisebb hibák. Privátban jelezzétek, vagy a hibejelentő topicban.
Intézkedtem az Operával kapcsolatban is, remélhetőleg pár nap és az is megoldódik.