Az "Amerikai hírek" topicban benne van a 3 támadásról a hír amit bemásoltam nekik.
A 3 transz nõ megtámadása, a "Walkaway" mozgalom vezetõjének megtámadása Washington DC-ben és ugyanõ megtámadása pár nappal ezelõtt.
Printable View
Az "Amerikai hírek" topicban benne van a 3 támadásról a hír amit bemásoltam nekik.
A 3 transz nõ megtámadása, a "Walkaway" mozgalom vezetõjének megtámadása Washington DC-ben és ugyanõ megtámadása pár nappal ezelõtt.
Az egyik hozzászólásom megoldották annyival hogy törölték. Érdekes LGBT hírportál amelyik nem akar LGBT híreket.
Arról írnak hogy 300 meleg vonult fel énekelni és körutazást tesznek a homofób déli államokban... Arra írtam hogy az LGBT 18%-a konzervatív és hogy nem a "redneck"-ek verték az LGBT-t az elmúlt 3 héten, hanem 3 támadás történt amit a BLM követett el. Tények, de ez túl sok nekik és úgy tûnik hogy látni sem akarják. Beírtam nekik újra. Lássuk, mi lesz. :)
Ott lehet a gond, hogy az emberek többsége nem akar beszélgetni. Furcsa, de úgy írnak beszélgetõs közegbe, hogy közben nem is ez a céljuk. Sok ilyen embert ismerek személyesen is, õk szóban is így kommunikálnak. Sokszor meg sem próbálják leplezni, hogy nem a reakciód érdekli õket, csak közölni akarnak valamit. Egyébként teljesen függetlenül attól, hogy téged érdekel-e a közlendõjük. Valószínûleg õk facebookon stb. sem várnak választ. Elég fura dolog, de nem nagyon lehet vele mit kezdeni, azt hiszem.
Még politikán, filozófián kívüli témákra is igaz ez. Volt olyan, hogy online közegben beszélgettem mondjuk egy tárgyról. Leírtam, hogy milyen paraméterekkel keresem, és miért olyanokkal. Erre voltak akik nem arra reagáltak, amit írtam, hanem elkezdtek gyõzködni, hogy az miért lesz "jó" nekem más paraméterekkel is. Akkor udvariasan beírtam, hogy köszönöm a segítséget, de én azokkal a paraméterekkel szeretném, és megint leírtam, hogy miért. És, hogy ebben szeretnék tanácsot kérni. Erre tovább írogatták, hogy "nem értik a problémát", mert amit õk javasolnak ... és így tovább. Pedig nem volt semmiféle "probléma". :haha: Az ilyeneket felhúzzák, mint a játékot, és mondja, mondja ugyanazt.
Az a helyzet, hogy el tudom képzelni, hogy "nem aszertív módon" fogalmazod meg ezzel külön kihívás elé állítva õket. Mint a legutóbb, már nem is emlékszem milyen ügyben...
Nem mindegy egy tény tálalása, különösen, ha kívül van a szokásos buborékon. Természetesen jogodban áll úgy tálalni ahogy neked tetszik, ez a szabad véleménynyilvánítás, ugyanakkor ha itt tálalod nekünk, hogy mit tettél, de hallgatsz bizonyos részletekrõl, az visszatetszõ
Bár ez csak egy fórum, de ez egy baráti jellegû tanács részemrõl, mert szimpatikus a legtöbb megközelítésed és a szorgalmad (köszönöm a munkát ezúttal is amit a fórumba fektetsz), de a múltkor csalódtam.
Természetesen nem kell miattam máshogy csinálnod a dolgokat, hogy én ne csalódjak. Ez a saját integritásod miatt lehet érdekes, kvázi, ha teszel valamit merd megmutatni, ne bemutatni (másképp).
Annyit tennék hozzá, hogy amikor a Kaliberrel volt ugyanilyen beszélgetése TMIB-nek, akkor én ugyanígy érdeklõdtem a konkrétumok iránt, és TMIB rögtön be is linkelte a facebook beszélgetést, ahol el tudtam olvasni az egészet eredetiben. Vagyis szerintem nem arról van szó, hogy "hallgat részletekrõl". Annak amúgy sem lenne sok értelme, hiszen meg lehet keresni mondjuk ezt az LMBT hírportált is.
A lényeg hogy ott a forrás és azt használva tökéletesen olyan cikket írhatnak a hírbõl amilyet akarnak, végül is a lényeg hogy az alapot ne hazudják el. Ha hírportál, akkor az a dolguk hogy hírt adjanak, ha LGBT hírportál, akkor miért ne számolnának be az LGBT érintõ komoly problémáról/eseményekrõl?
A lényeg annyi hogy:
3 esetben ért támadás LGBT embereket a BLM által, az elmúlt 3 hét alatt. Errõl van sok videó a helyszínrõl, úgyhogy megtörtént és bizonyított.
Hogy ezt hogy akarja tálalni az LGBT hírportál az rajtuk áll. Ha nem ír semmit ezekrõl a támadásokról és elhallgatja, akkor viszont nem LGBT hírportál portál, hanem teljes mértékben egyoldalú politikai portál, aki teljesen szubjektíven ad hírt dolgokról, míg sok mindent inkább elhallgat, ha az a hír nem fér bele a politikai nézeteikbe.
Hogy lendülettel írok az azért van, mert irritál a totális szubjektivitás. Ha Trump hülyeséget csinál az én ugyanúgy megírtam itt. (Iránnal összebalhézás, egy személyt lerakétázott a Pentagon amiben Trump benne volt.) Ezekkel nagyon nem értettem egyet és kritizáltam is érte, nem volt elhallgatás.
A sajtó és a média megérdemli a kemény kritikát, mert abszolút hulladék munkát végeznek. Az hogy az MTI-tõl kimásolják a híreket az nem híradás. Az hogy nem hajlandóak semminek utánanézni, nem fordítanak, nem néznek meg egy hírt több forrásból, az szintén nem híradás és nem munka. Én ha hallok valamit akkor megnézem a CNN és a Fox elõadásában is, hogy lássam hogy mi lehet a valóság, mire van bizonyíték, mi az forrás nélküli állítás bizonyítás nélkül, melyik része újságírós konteó és melyik valódi, stb.
A múltkor úgy emlékszem hogy vádlón írtam hogy "bezzeg errõl nem ír a sajtó" és az után idéztem be a hírt és a forrást. Mire törölték és továbbra sem adtak hírt róla. (Ha jól emlékszem akkor kaptam kritikát.) De a lényeg a lényeg, hír nem lett belõle akkor sem.
Persze ha valamit én nem tudok jól egy hírben én szívesen veszem az építõ kritikát és kiigazítást, illetve azt is szívesen veszem ha valaki forrással együtt itt oszt meg híreket (akár úgyis ha kormánypárti vagy ellenzéki stílusban teszi, még úgy is ha nagyon vehemensen). :)
Ok, beidézem:
"Látom ez ilyen LGBT híroldal. Arról írtatok hogy a "Walk Away" LGBT tagjaira támadt a BLM? Nem is egyszer, hanem 2 hónap alatt már kétszer. És amellett 3 transgendert is összevertek, miközben kiabálták hogy "BLM!".
Ha tényleg fontos az LGBT, meg a valós híradás, akkor ugye hírt adtatok ezekrõl? Elég nagy hangja volt mindhárom támadásnak."
Ez után kerestem rá és semmilyen hírt nem találtam egyik támadásról sem, nem hogy mindháromról.
Majd mikor nem találtam, ennyit írtam:
"Tessék, ha akartok komoly dolgokról hírt adni."
És bemásoltam szóról-szóra azt a 3 hírt amiket említettem, az "Amerikai Politika" topicból.
Nem volt vádló hangnem, persze nem is lepõdtem meg hogy ami akkora hatalmas port kavart itt nálunk, arról nem szóltak semmit, miközben teljesen érdektelen híreket posztolnak teljesen szubjektíven arról hogy Amerikában meleg kórus megy déli államokba mert hogy "Trump Trump Trump". Persze, Trump, aki sosem volt a melegek ellen és LGBT zászlóval állt a színpadon 2016-ban. Szubjektivitás. :)
- Még azt megkérném, hogy ha valamit én is túltolok, rosszul mondok, vagy simán "nem jó" amit vagy ahogy írok, akkor szóljatok. A pozitív kritikán nem megsértõdöm, hanem szívesen veszem. :thumbup Pl. elõfordul hogy utólag én is észreveszem hogy valamit máshogy kellett volna megfogalmaznom.
Egyébként nem szabad összekeverni a homó/bi/leszbi szatellitkultúrát/közösséget, és a magát "LMBT-nek" hívó politikai szervezõdést. Utóbbitól ne várj semmiféle korrektséget. Szimpla neokomcsik, és semmi közük a melegek jogaihoz, érdekeihez, problémáihoz. Aki az õ aklukból irtja a homókat, az náluk tabu. Ezért nem sláger ott Jagoda, ezért nem téma a mai csecsen helyzet, stb. (Hogy az érzékenyebb témákat, mint pl. judaizmus, ne részletezzem.)
Ja és persze a valódi problémákról, témákról sem beszélnek soha. Amikrõl például az általuk ignorált Bereczky Tamás szokott.
Nem találom a hírportált, pedig rákerestem a facen
Ez most nem volt olyan agresszív, mint a múltkori, bár a nyitás még mindig kicsit érdekes...
Lehet, hogy ez Nekik olyan, mintha idejönne valaki és beírná a tartós élelmiszerek topicba, hogy "Látom ez ilyen raktározós, felkészülõs emberek gyülekezete. Tudtátok, hogy egy nagyobb meteorbecsapódást úgyse tudtok túlélni? Itt egy link errõl -link-".
Az egy dolog, hogy mi nem küldenénk el azonnal egy ilyen arcot a francba, de azért nehezen üdvözölnénk egy ilyen indítást és az elsõ perctõl kezdve lógna a levegõben a kitiltás, mert arra gondolnánk, hogy jó eséllyel olyan destruktív lesz, mint már volt 1-2 ember itt.