Csatolmány 1588
Printable View
Háááát.... Nem védi semmi a fényszórókat, alig lehet kilátni az ablakokon, és ilyen felni-abroncs párosítással nem nagyon kell terepre menni...
Végre esik a hó , eljött a Nivea ideje :)
Csatolmány 1594
Jó ez, talán annyi hogy a felsõ 4 lámpából a két szélsõt kiforgatnám 90fokkal, hogy ne kelljen kiszállni vagy fordulni, ha oldalra szeretnél kilátni. Vagy forgatható?
Jó is a kis Nivea, nekünk is van :)
Egy http://www.youtube.com/watch?v=vYFcB4rDCsU ilyennel volt szerencsém tegnap csapatni egyet terepen kb 30 centis hóban, nem volt semmi élmény :D A Persze sikerült egyszer megfetetni, de hát na :rolleyes:
Családnak cuccokkal jó lehet, fõleg ha lenne belõle terep verzió, hogy ne csak sima felületen lehessen menni vele.
Csatolmány 1653
Nekem nem kéne hummer.... Alapjáraton kb 15 litert eszik, ha odalép az ember, 28-30-at is. Ráadásul ehhez képest kicsi a tank. Egy ismi panaszkodott, bár ettõl még szereti.
Hummer? Eredeti katonai változat szerintem magánembernek használhatatlan. Széles, nehéz, zabálja az üzemanyagot. Mindössze 4 férõhely, pici plató.
A polgári változatnak mûszakilag semmi köze a katonai változathoz. Tudtommal tömegterméknek számító Chryler alváz és futómû, erre biggyesztettek egy szögletes díszletet meg egy hummeres hûtõrácsot. Ez sem különb mint a többi túlsúlyos kávéházi terepjáró.
Ennél idehaza többre tartanék egy platós Nívát. Ezekbõl annak idején a Békés megyei dinnyéseknél jó néhányat láttam. Nyugati importból jöttek, 1,7-es Ford motorral.