Ez a terminus érdekes hely.
Szerintem már csak az az egy nõ él ott, tuti zakkant, kannibál, vagy ilyesmi :)
Vagy a kormányzó anyja.
Printable View
Ez a terminus érdekes hely.
Szerintem már csak az az egy nõ él ott, tuti zakkant, kannibál, vagy ilyesmi :)
Vagy a kormányzó anyja.
A nõ egyedül volt ott? Van vannak ott mások is? Azt sem értettem hogy miért biztonságosabb az a hely, mint mondjuk a kormányzó régi helye? Megjavították volna a kerítést és élhettek volna ott. Jobban is nézett ki az, mint ez a nagy raktárépület vagy micsoda. Én biztos hogy Woodbury-be mentem volna és az lett volna a visszavonulási irány.
A rész végén nem mutattak mást, és az elõzetesben is csak a nõ hangját lehetett hallani.
Plusz sehol egy õr, a kapuk nem voltak rendesen zárva, azok a kis veteményesek nem hiszem, hogy sok embert ellátnának.
Hoppá és tényleg. :)
Ez a legutóbbi aztán elég kemény rész volt. Nem lehet arra panasz hogy nem volt benne elég akció, vagy nem volt elég komoly és sötét. Mindamellett Carol és Tyreese még nem értek oda, talán õk lehetnek a felmentõsereg.
(Egy dolog zavart, a computeranimált lövések. Szánhattak volna azokra több idõt és nem kellett volna hogy minden szikrázzon. A lepattanó lövedék nem csillagszóró.) De másban tényleg nem volt hiba, nagyon jó epizód volt. :cool:
Nekem kicsit csalódás volt ez a rész.
Hiányzott a végérõl a "WTF" érzés, hogy várjam a következõ évadot.
Ez egy olyan semmilyen évadzárás volt, úgyis mindenki tudja, hogy a következõ évad elején kiszabadulnak stb.
Néhány dolog mindig zavart a zombis filmekben.
- Elvileg ezek halottak igaz? Rohadnak meg minden, igaz? Egy döglött állat, bolygatás (plusz levegõ és a bomló rostok szétzilálása nélkül) 2-3 hónap alatt széthullik. Akkor a zombik hogy a fenébe nem hullanak szét?
- Napos idõben a levegõvel érintkezõ hús szárad. A zombik nem isznak. Hogy a fenébe nem száradnak ki?
- A zombik látványosan rohadnak. Az érzékszerveiket alkotó szövetek nem rohadnak? Ha azok is arányosan pusztulnának, akkor süketeken és vakon, kvázi veszélytelenül bolyonganának!