Amerika 1917 aprilis 6 odikán üzent hadat...
A lusitániát 1915 ben sülyeszették el
Printable View
Amerika 1917 aprilis 6 odikán üzent hadat...
A lusitániát 1915 ben sülyeszették el
Egy újabb cikk a témában:
http://idokjelei.hu/2015/08/az-ameri...eomlast-josol/
Ezek ismét csak jóslatok és elemzések, de azért van egy érdekes:
" „Olyan sok minden várható szeptemberre, hogy tényleg kíváncsian és némiképp aggódva várom, hogy mi jön,” mondta Jeff Berwick, ismert kanadai vállalkozó és dollárfigyelõ egy interjúban. "
Emlékezetes események fognak történni az elkövetkezõ 5-10 évben, mert adottak hozzá a feltételek.
- Menekültek - itt vannak és jönnek még, minél többen vannak annál nagyobb az esély a csoportos elégedetlenség miatti lázongásra(nem ismerik a magyar törvényeket)
- Földrengések - egyre gyakoribbak és egyesek szerint Észak Amerika nyugati részén megismétlõdhet a 20. század eleji nagy földrengés,
- Hurrikánok - egyre több és erõsebb csap le a világra,
- Terror cselekmények - ahogy növekszik a muszlimok(õk leginkább azok akik nem tolerálnak más vallást) száma Európában, úgy nõ ennek a veszélye,
- Háború - ez utóbbi már most 70 országban folyik valamilyen formában a világban
- Gazdasági visszaesés, majd x mértékû államcsõd - a gazdasági visszaesés már lassan a fél világon tapasztalható(háború, menekültek vagy politika miatt),
- Hidegül a viszony Amerika és Oroszország között - nincs együtt mûködés, egyes országok emiatt kerülnek nehéz helyzetbe,
- A világbéke nem létezik és a globális klíma a háborúk/konfliktusok elmérgesedésével párhuzamosan romlik.
Hozzá jön, hogy szeptember 11-én lesz a házassági évfordulónk...
Akkor jó heccnek tûnt! :-)
Én akkor születtem+a kollégám lánya+az egyik haverom.
Ez már egy sejt.:cool:
Én is csak 1 napot késtem :)
4-22
Sziasztok,
Food system shock.
(mi lenne, ha 7-11%-kal kisebb lenne a termeles 3 elelmiszerbol, 3 "kicsi" katasztrofa miatt, Lloyd's elemzes).
Ez a mennyiség kiesés egyszerûen kezelhetõ lenne.
Kevesebb állatot kell takarmányozni és akkor lesz elég élelem. Nem olyan rosszak a jobb fajta takarmány kukoricák - ettem már belõle.
A lakosság nagy része így is sokat pocsékol a nagy áruházakkal karöltve. ~30% élelmiszer landol a kukákban egyes hutatások szerint.
Túltermelés van jelenleg is élelmiszerbõl - pont a pocsékolás miatt.
20-30% termelés csökkenés után már esetleg baj lehet.