Ez már sokkal jobb, csak az ára nem túl barátságos. A 72 órás egy színût Opticstól 100 dollárral olcsóbban meg lehet kapni. :)
Printable View
Ez már sokkal jobb, csak az ára nem túl barátságos. A 72 órás egy színût Opticstól 100 dollárral olcsóbban meg lehet kapni. :)
hát nem a legolcsobbak, pedig vennék még egyet meg még pár kiegészitõt...
Nekem van egy ilyenem is : https://www.maxpedition.com/store/pc...CK-109p114.htm
pár dologgal kicsit fel tuningoltam,, majd valamikor teszek be egy képet.
Elõször is, én sem ezt veszem, csak valami hasonlót a külseje miatt (nekem nagyon bejön), de lesznek benne változtatások (például duplán lesz az anyaga és másmilyenek a zsebek a belsõrészen).
Másodszor, a hálózsák kívül, az aljára rögzíthetõ :D
Amúgy, szerintem is egy picit kicsi, de ezért is megy mellé a félvállas oldaltáska ( valamennyi víz és kaja elfér abban is)
Még nagyon az elején vagyok a BOB-nak és sajnos nem is igazán értek én ehhez, ezért inkább csak egy nagyobb túlélõ csomagot tudok összedobni.
Csatolmány 1986
Wannabe
ehhez mit szólsz ? :D
....valaki homályosítson már fel mi az a 24 ill.72 órás hátizsák?...24 órára minek hátizsák?(elég egy reklámszatyor egy szendviccsel meg egy kólával ;) )......a 72 órás meg igen szahar minõség lehet..három napig bírja? :confused:...én ezeket a megfogalmazásokat kissé túl tudományosnak tartom...
Nincs ebben semmi tudományos. A 24 órásban 1 napra elegendõ étel, víz és egyéb dolog van. A 72 órással 3 napra elegendõ.
Ezen mar gondolkoztam én is.
Elvileg 3 napig bírja az ember víz nélkül, valamint 3 hét után várható kritikus helyzet elélem nélkül.
A 24 és 72 órás csomagnak nem inkább a környezeti hatások tulélését (hideg-meleg-csapadék) és az esetleges sérülések ellátását lennének hivatottak szolgálni?