Én nem írok semmit, értelme úgyse lenne, inkább fordítok egy cikket vagy hírt. :)
Printable View
Én nem írok semmit, értelme úgyse lenne, inkább fordítok egy cikket vagy hírt. :)
Ugyanígy vélekedtem akkor is :D:D:D Nem veszem túl komolyan a dolgokat.
Amúgy nem tekintek rád feministaként, nem is ismerlek, és nem is érdekel. Ez nyilván hihetetlen a mai "megmondom a tutit"-korban, de még véleményem se nagyon van, mert minek, van másnak bõven, én nem töröm magam ilyesmivel.
Annyit írtam, hogy a feminizmus ugyanolyan kupac sz.r mint a sovinizmus. Ezzel minden gondolkodó ember tisztában van, és itt a fórumon nincs olyan ember, akinek ezt külön ki kellene fejteni :)
Ti hogy veszitek észre, létezik még olyan hogy egy nõ kiáll az embere mellett?
Régebben az volt a lényeg, volt a férfi, aki vitte haza a pénzt, meg a nõ, aki otthon dolgozott. A férfi hozta a döntéseket, a nõ meg segítette benne. És a férfi úgy hozott jó döntéseket, hogy az asszonya megteremtette a jó döntések meghozatalához szükséges környezetet.
Létezik még ilyen?
:hogymi:
Kinél ki hozza a döntéseket? Ha döntést hozol támogat az asszony? Próbál segíteni? Vagy õ hozza a döntéseket? Kinek a szava számít jobban? Vagy magadra hagy ha döntened kell? Ha gond van akkor segít, vagy azt mondja hogy a te bajod, oldd meg magad a problémát?
Általában eldöntjük, hogy valami igazi probléma-e, vagy csak bemeséljük magunknak, meg átgondoljuk, hogy tulajdonképpen mit is akarunk.
Mi mindig megbeszéljük a dolgokat, és igyekszünk összegyûjteni a pro és kontra érveket. Utána húzunk egy egyenleget, és amerre billen, az lesz a döntés. Persze ez csak a rendes dolgoknál mûködik, bálkirálynõt a szokásos demokratikus szavazáson szoktunk választani...
Asszonnyal mit csináltok ha rosszalkodik?
Tegnap veszekedtünk, elmentem, és mire visszajöttem szét volt cseszve a laptopom touchpadja :/ azt mondja nem nyúlt hozzá, közben az elõzmények között láttam, hogy szöszölt a gépemmel.
Mit lépnétek erre?
Ott vannak az elõzmények - mutasd meg neki mint bizonyítékot és tedd hozzá, hogy mikor elmentél otthonról még kifogástalanul állapotban volt a gép.
Az elõzmények alapján akkor használta valaki (mondjuk Õ) a gépet, amikor te épp nem voltál otthon, ellentétben a laptopoddal és a barátnõddel.
Plusz nem olyan weboldalakat nézegetett ami te szoktál úgy általában - és mutasd is meg neki a korábbi böngészési elõzményekkel alátámasztva.
Valószínû, hogy nem akarja majd végignézni és hallgatni a mutatni és mondanivalódat, mert bûntudata lesz. Amikor már elindul és ott akar hagyni téged a laptopnál, akkor mond neki azt, hogy "Akkor ezek szerint mégiscsak te voltál az elkövetõ!". Ezután mondd neki, hogy nem tört össze a világ emiatt, de legközelebb vigyázzon jobban az általa használt eszközökre.
Van olyan helyzet is hogy végig hallgatja a mondani valódat és esetleg be is ismeri a tettét(ritka dolog egyébként,de van ilyen). Ekkor is meg tudod beszélni szépen vele a dolgokat, hogy nem haragszol reá, de legközelebb úgy vigyázzon az eszközeidre mint ha a sajátjai lennének.
Nem kell ideges lenni rá, mert mindenki hibázhat.
Egy jó párkapcsolat alapja az õszinteség, megértés és a tisztelet.
A szavaknak sokszor nagyobb erejük van mint a fizikai kontaktusnak. :)
Nincsen barátnõm egyébként, ha ez nyom a latba valamit.
én virágot vinnék és bocsánatot kérnék..de nekem már feleségem van, nem barátnõm :D
Ha nálunk van gáz csak facepalm és annyi. Van hogy vitatkozok, de annak semmi értelme, a veszekedésnek még annyi se. Úgyhogy csak egy
http://magyarprepperforum.org/image....ine=1388189128
és ennyivel letudom a dolgot. Úgyhogy mostanába na házvásárlás körüli nézeteltérések miatt meg már bele van gyógyulva az arcomba a tenyérlenyomat. :huuu:
Uh :D köszi a válaszokat. Ütõsek :)
De tényleg. Ilyenek volnának a nõk. :)