Miért verekedni szoktál a macskákkal? :haha:
Printable View
Miért verekedni szoktál a macskákkal? :haha:
Belemerülnek a játékba a kicsik, fõleg ha csiklandozom õket, olyankor elõfordul a karmolás. :haha: Majd valamikor megosztok róluk néhány képet.
3 órája zúgat valami hangosat a szomszéd. Nem tudom mi lehet az, de pont az ablakom mellett zúg. Valami benzines szerkezet. Miért nem lehet hogy kussoljanak? Miért kell mindig zajt csinálni? És akkor még ezek jelentgetnek fel minket, ha mi megetetünk néhány mókust. Õk meg állandóan zúgnak, fúrnak, búgatnak motoros szerkezeteket, hangosan hallgatják a rádiót.
Hogy dolgozzak így? Még zenét se tudok így hallgatni, mert hiába hangosítom fel, a kinti zaj hangosabb, elnyomja a zenét. Még úgyis hogy fejhallgatóm van. :mad:
Nekem is volt egy ilyen szomszédom. Ahogy elkezdett hangoskodni, zenét hallgatni, fogtam a flexet és egy vasdarabot.... Szép vékony csíkokra felvágtam 1-2 óra alatt.
Késõbb áttértem a körfûrészre és a kapagép, fûkasza kombinációra...
Mûködött...:D
Mentem itthonról és megnéztem közben hogy mit csinálnak. A férfi szomszéd volt, valamiféle vízfröcskölõgéppel locsolta a házuk falát. :confused: Az egyáltalán mire jó? Kosz nincs a házukon. Meleg volt, de minden nap van esõ, tehát az se lehet indok. Órákon át zúgatta és most is csak azért hagyta abba mert zivatar van. Nem normálisak. :hogymi:
Egy kis játék. Látjátok a képen?
http://i.imgur.com/qTGdHz6.jpg
Mit?
A bõröndöt a háztetõn? A bojlert az oszlopon? A gabonaköröket a fûben vagy a feszületet a kert végében? :)
Egyéb tipp? Még valaki? :D
Senki? Akkor ezek szerint a multicam jó rejtõszín, mert senki nem látja hogy ott vagyok a bokorban. :haha:
ott a sarokban?... gyanús volt a folt, de csak monitorra tapadva vettem ki az alakodat azután hogy megnéztem jobban hogy írtad h bokorba vagy :D