Ez a hordozható grill készlet szerintem nem vagyontárgy. Nekem is van egy, vagy 10 éve vettem olyan 100 Ft. körüli áron, lehet, hogy éppen 100 Ft.-os boltban. Használd nyugodtan.
Printable View
Szerintem pont ugyanilyen van nekem is a német ex sógoromtól, a csomagolás alapján, majd megkeresem.
Akkor lehet felbontom mégis:) és jók a tapasztalatok vele?
Én bírom a grillezést..azt azért nem tudom elképzelni, hogy erdõbe indulás elõtt vígan bedobom a hátizsákba ezt a 3 kilós eszközt..majd jövõ nyáron az erkélyen esetleg letesztelem:)
Majd elfelejtettem:
megjött a kínai/német víztisztítóm! De! ...."nem láttam még ilyet az a baj".....ami biztos és igaz is....
Zörög a golyós szelep (vagy mi) az normális?
Kicsit fura, hogy a felsõ csõcsatlakozó pipa, hogy szakszerû legyek, kicsit lightosan van aplikálva.
Elsõre a kezemben maradt. (ha jólértelmezem, akkor a kis tubus tartalma a gumigyûrûk szigetelésére/ápolására szolgál.)
A beszívó oldal felõli csövet kicsit rövidnek találom, majd veszek hosszabbat.
Viszont a kockás terepmintás tok hozzá az állat. Kár hogy csak a pumpicsku fér el benne rendesen.
Hétvégén kipróbálom, van elég esõvíz a hordókba, mire megiszom....
A zörgés szerintem intõ jel lehet, hogy a rugó nem nyomja oda rendesen a golyót és így nem zárja jól a csövet..próbáld ki elõször valami szörppel..nem kell hogy egybõl hasmenés legyen a vége:thumbup
http://opitec.hu/K-300/P334064-03-x.jpg
Ott árválkodott évek óta, belepte a por, nézegettem már korábban is, de nagyobb méretûeket kerestem volna.
Most végül megvettem, lehet rám várt mindvégig :D
490FT
Sajna nincs rugó csak gravitáció illetve a nyomás zárja a golyót.
Tehát a golyó zörgés normális. Lesz vele gondod, mindig akkor amikor használni szeretnéd.
Ezt saját tapasztalatból mondom, persze ami vizet megtisztít az OK iható, kicsit olyan ízû lesz mint amibõl szûrted. :D
Ezért tértem át az MSR víztisztító pumpájára, annak a kerámia szûrõjében még aktívszén is van.
Súlya 2x annyi mint a Kínaié. Anno 29000Ft vettem. Néztem a linkelt helyen nagyon felhúzták az árát.
Spyderco Tasman salt H1 acélból legrozsda állóbb,sós vizet is birja.
Csatolmány 3794Csatolmány 3795
Vettem ket francia MRE-t, 10 penz volt darabja (10, 11-es), illetve ezt: Csatolmány 3800
Kint lehet vadászatra buck-ot használni?
"Á végre meghozták a szervízbõl a kicsikémet...bip" :)
Csatolmány 3801
Csatolmány 3802
1 db M90 svájci katonai hátizsák
Elsõ ránézésre, tapogatásra a világ végén a pokolból felfelé vezetõ úton is rajtam lesz :)
Annyira össze van rakva, hogy vétek hozzányúlni/átalakítani. Még1x köszi Oakland. Teljesen új raktári állapot. Hétfõn tesztelem az Alpokban majd kicsit.
Amire lehet arra tulzas. Rokara lehetne, meg aprovadra. Csunya vilag lenne. Vaddisznot duvadnak tekintik, talan arra. Nagyvadra tilos soretessel vadaszni, legalabb 0.243-as kaliberu huzagoltal lehetne, ha jol tudom. Nincs ilyemire engedelyem. Csak ugy vettem. Majd csak jo lesz valamire :)
sluggal is tilos? az nem sörét...
Igen. SGC licencel van egy hatar mekkora lehet egy szem soret 0.3" asszem, illetve az a korlat, hogy legalabb 9 soretnek kell lenni minden loszerben. Illetve szarvasra csak huzagolt lofegyverrel vadaszunk, minimum kaliber van, lasd lejjebb, FAC licence, hogy jo keves ember tudja csinalni. Erted a logikajat az anglius torvenyhozoknak?
Összecsukható ásó, fekete színben. Az OBI-ban most akciós (1000 ft)! :)
Egy képet küldenél róla?:)
Astonfeszönöm szépen a kérdést, jól vagyok, remélem a következõ találkozón már személyesen is tudunk beszélni! :)
Fisligery: Nem tudom most lefényképezni, mert nincs nálam, de ugyanez a fajta, mint ezen a linken:
http://bolthely.hu/ferfiakjatekboltj...so__mini_27034
Én a Köki Terminálnál lévõ OBI-ban vettem, de biztos van mindegyikben
Most látom egybe csúszott az eleje, szóval Astonferinek köszönöm szépen az érdeklõdést! :)
Na, erre nem is emlékeztem. Mármint, hogy ásót is akartunk venni az OBI- ban. :) Az nem a KIK-ben volt, amirõl meséltél? :)
Ja, tényleg! :) Ez viszont jóval nehezebb, mint az a másik.
Megérkezett a rozsdamentes acél flaskám Kínából. Aug. 28.-án rendeltem, 3-8 hetet írtak rá, de 2 hét alatt ideért. :thumbup
Tulelo dobsz egy linket Nekem róla? akár privi, de itt is jó..thx
Átküldtem a linket privátban. :beer:
délelõtt a vásárba vettem,marhabõr,kivehetõ béléssel,hosszított(malaclopó ) kivitel,nagyon jó állapotban,4000-ért,régóta fáj a fogam egy ilyenre...shtf kabátnak kifogástalan (ez bírja a kiképzést)...már csak egy jó kalap kellene...Csatolmány 3837Csatolmány 3838
Végre valóra vált egy álmom! Sikerült eljutnom oda hogy végre vettem egy szamszerijjat!
Okes. Volt egy kis forumozasi szünetem. De ígérem holnap rakok fel képeket mindenrõl amit mostanában vettem
teljesen kipihent vagy drága barátom :D
Jó sok..gratulálok a gyûjtögetéshez.:thumbup A második sor elsõ képén az asztal jobb szélén az a 2 rúd valami vízálló fáklya, vagy micsoda?:rolleyes:
Írnál majd errõl?
Igen az. Az a neve hogy árvíz fáklya.