Idézet:
Treff király Hozzászólás
Szvsz kezdetnek legyen meg mindened, ami kell, ha olcsó cuccokból, akkor azokból. UTÁNA kezdd el cserélgetni az egyes dolgokat minõségibbekre!
Na kis történet a témában!Idézet:
A drága multitoolhoz hátrányként felmerült még nálam, hogy sajnálom használni, inkább kimegyek a kombinált fogóért mint hogy a a leathermant amortizáljam.
Pár éve elkezdtem ezt a felkészülés dolgot...
Az elején volt-ami volt...jórészt pecázós,kint alvós,hosszú versenyekre való cuccok(ami nem túl mobil..kocsi nélkül esélytelen.
Mivel rákattantam erre a dologra..."hogy úgyis vége a fennálló világnak,mi a xarnak van a pénz a bankban"..elkezdtem vásárolni dolgokat!
Nézegettem a videókat,a saját tapasztalatokat....(a videjókon minden nagyon faca).
Szóval bk-2 meg ilyesmi..tatonka edény 7000é...
Aztán elkezdtem(ahogy idõm engedte)használni ,tesztelni ...a Valóságban...
Hát gyerekek...kiderültek a turpisságok...hogy ez nem olyan mint a videókon...,hogy ez nem úgy megy ahogy pár szóban leírják,elmondják a "szakértõk!
Szóval a csilliárdos dolgokról kiderült(tisztelet a kivételnek),hogy használhatatlan,kényelmetlen,átázik,nem tartós.....
Bejártam az utat,kipróbáltam...aztán eladtam,a xarokat....
Amit tudok inkább összeválogatom,átalakítom,legyártom...hogy valóban használhatóak legyenek!
...persze-persze a biznisz....ha lenne pár jó cucc a piacon,olcsón..(mert azért van!!!)...a rengeteg gyártó és forgalmazó csõdbe menne.
El kell adni a dolgokat...király marketinggel és egy Celebbel.....de a vásárlón kívül mindenki tudja,hogy pár hónap múlva újra fog böngészni...mert a kiválasztott király cucc...hogy is mondjam...meztelen...és veszi a következõ király cuccot!