Csatolmány 8556
Hasznos könyv a szereléshez.
Printable View
Csatolmány 8556
Hasznos könyv a szereléshez.
Megjött a szerszámkészletem, kiszedtem a karburátort, beletettem a másikat, nem volt gond. Nem merültek fel komplikációk, a műtét nélkül sikerült.
Épp csak a motor nem akar beindulni... :hogymi:
Mindent pont úgy kapcsoltam össze, ahogy volt a réginél. Úgyhogy most megint tanácstalan vagyok. Beledobom az akkut amit feltöltöttem, de előtte berúgókarral indítottam be.
A tippem az lenne hogy nem kap benzint, de amúgy gőzöm sincs hogy a gondja. Gondolom holnap újra szétszedem.
Vákuumcsap? A porlasztóig eljut az üzemanyag? Látod a csõben a benzint? Tanksapka rendesen zár?
Tanksapka az oké, a gyertyával nem lehet gondja, mert a másik karburátorral még bepöccentette a motort. Benzin van, jön a csőből, de a kérdés hogy a csőből beér-e a karburátorba a benzin. Elvileg be kellene, mert semmi ok nincs arra hogy ne folyjon bele, ha egyszer az átlátszó kis izékben jól látható az üzemanyag. Holnap újra megnézem... Közben rádobtam a feltöltött aksit, erre nem csinál vele semmit a motor. Elméletben a feltöltöttel fel kéne kapcsolódjon a lámpa, meg az összes kijelző, de semmi. A volt-mérőt ráraktam, 3,2 -t mutat vele, ami túl alacsonynak tűnik.
Gyertyát nézted? Szikra van?
Hidegebb idõben úgy szoktam indítani, hogy gyújtás nélkül háromszor - négyszer rárúgok és csak utána önindítózok.
Így plusz üzemanyag jut a hengerbe, olyan mintha dupla szivatóval indítanék.
A gyertya működött a másik karburátorral és nem nyúltam hozzá, úgyhogy nem lehet baja. 1 órával korábban rúgtam egyet és beindult a motor vele. Kicseréltem a karburátort, utána még csak nem is berreg 1 pillanatra sem, se "pörkölődött benzinszag" nincs, se semmi.
(Úgy voltam vele hogy a csere egyszerű, és utána nekikezdek a nagymotornak. De ha a moped nem hajlandó semmire, akkor a nagymotornál mi az esély hogy fog? Fáraszt hogy direkt új, drága motorokat vettem hogy ne legyen velük gondom és jó befektetés legyen a kettő, erre így jártam velük...)
Húzd le a karbit a beömlõrõl. Közvetlenül a beömlõbe tegyél két kupaknyi benzint. Majd rakd össze és indíts rá.
Ha van gyújtásod, akkor beindúl rögtön.
Öööööö...
Kitoltam a motort, rárúgtam kettőt és beindult minden gond nélkül. :confused: :confused: :confused:
Ez ilyen Windows típusú dolog? Nem megy akkor hagyod a fenébe, kikapcsolod, úgy hagyod, aztán később újra bekapcsolod és esetleg akkor működik? Mert itt ez volt a helyzet.
Ezek szerint nem is én voltam a béna, mert a karburátor-cserét tökéletesen kiviteleztem. Egyszerűen csak állni kellett hagyni az egészet. Azt értem hogy ha babfőzeléket főzöl azt állni hagyod egy kicsit hogy hűljön, de egy hideg motornál karburátor csere után erre miért volt szükség? Miért nem indult pár napja és most hogy indult rögtön? Nem logikus egyáltalán.
De a lényeg a lényeg, pöccre indult, húztam neki egy kicsit, nagyon menni akart. Elvittem egy körre, megy mint az állat.
Az akkuja az bajos, nem tudom... arra majd kitalálok valamit, de a lényeg hogy kiderült hogy megy és mindent jól csináltam.
Gratulálok!
Akkor ezek szerint nem csak nekem van úgy, hogy néha nem éártem mitõl jó, vagy éppen mitõl volt rossz :haha:
Gratulalok en is. Ket dolog lehetett. Ha hagyomanyos uszos a karburator akkor kosz mehetett bele, vagy a tarolashoz kezelve volt valamivel, es ez a benzin hatasara kimosodott, leoldodott. Ha az uszohazba nem jutott benzin mert felakadt a szelep akkor csinalhat ilyet. Ha meg membranos, mint a motoros fureszek akkor ki lehetett szaradva a membran, es a benzin ezt is felpuhitotta. Ezekre tudok gondolni.