Köszönöm a választ. A topic nyitás jó ötlet, mert a tapasztalatok is érdekelnének, mielõtt döntenék.
Printable View
Nekem ez a hozzászólás kissé röhejes és provokatív. Ez valami kifigurázása a preppereknek ember? Ráadásul nem tartom valószínûnek, hogy nõnemû vagy, mert nõk nem így fogalmaznak. De, hogy visszatérjek az általad mondottakra:
1. a lábaidon mit szeretnél álcázni egy lábbelivel?
2. olyan lábbeli nem létezik, ami télen-nyáron használható. Hacsak nem nyáron is bélelt bakancsot hordasz vagy télen papucsot. Kétlem!
3. Hova lopakodsz, hogy a fejedet kell álcázni? Bankba vagy a szomszéd kertjébe?
4. a többi része meg már tiszta röhej ember...
Ne mérgelõdj! Nõ vagyok, és rászoktam a férfias beszédre, mert jobban szeretem mint a nõi csevelyt.
Ha gúnyolodnék a preppereken, akkor nem írnék ide. A humort vagy szarkazmust bírom, mert elviselhetõbb vele az élet:)
Attól függ!
Ha nyuszi alkat vagy akkor nyúlcipõt, ha maci, akkor medvebõrt ajánlok:)
Egy használt, de jó állapotú bakancs -koszos nadrág -mocskos kabát -szakadt baseballsapi
Ennél jobb álca nem kell. senki nem akar majd megtámadni, max leköpni
Errõl ez jutott eszembe.
http://www.youtube.com/watch?v=MI34yE6Czls
:haha:
Tényleg nem tudom ért valaki a hõkamera elleni védelemhez? Mivel lehet álcázni magunkat ellene?
És ha már itt vagyunk milyen modern ehhez hasonló technikák léteznek és hogy lehet ellenük védekezni?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
szerintem, laikus szemmel:
biztos létezik, megbízható hõkamera elleni védelem, youtubon van is fent.
de ruhát nem igen találtam, ha van is horror áron lehet, mivel egyrész el kell érni hogy minden hõt visszaverje, mert egy komolyabb hõkamera 1-2 celsius eltérést kimutat, másrészrõl ha minden hõt visszaver, elég hamar vizipólozni kezdenek az ember golyói.
Szóval összegezve, a zavarás, elbújás elõle lehetséges, de folyamatos mozgást végezni nem
Köszi a választ!
Várom még a válaszokat, engem nagyon érdekel a téma.