-
Egy kis segítség kellene, a Fallout 3 Point Lookout dlc-t tolom épp(régen csak az alapot vittem végig) és a kinai kémes küldetésben elakadtam ott ahól bekéne jutom a bunkerbe a kuri mellet.
Azt írja használjam a szemüveget, amit meg is tettem így látom a jelölést a "vázákon" amiket a számsorba le is nyomogatok de nem történik semmi :-/
-
Én ha elakadtam, akkor mindig megnéztem Youtube-on. Van ott egy csomó végigjátszás, és mindent bemutatnak bennük. Fejből nem tudnék segíteni, mert a kínais kiegészítő nem tetszett túlzottan, mert nem volt elég "falloutos". Se halálkarmok, se mutánsok, se semmi, csak katonák, meg valami kardos nindzsák. :)
-
Majd utána nézek :-)
Valamilyen modot használt valaki?
Én csak házakat próbáltam.
-
Én nem, csak normálon játszottam végig az egészet. A F3-at meg vagy háromszor.
-
Néztem közben videókat, mindent jól csináltam valami bug miatt nem mûködhet... :-(
-
Bug. Abból annyi van a F2-ben, hogy egyszer azért nem sikerült végigjátszanom. Belefektettem vagy 80 órát, hetekig játszottam vele, bementem egy épületbe és akkor egy ajtó úgy gondolta, hogy örökre bezárul. Nem lehetett kinyitni, úgyhogy kezdhettem elölről az egészet.
A Fallout Tactics-ról mi a véleményed? Azt próbáltad? Én végigjátszottam azt is. Valahogy sokkal másabb mint a F2, a harci rendszere, meg nem lehet annyira szabadon járni-kelni a pályákon, és persze csapatot kell irányítani. A legvége a történetnek nagyon jó, úgyhogy engem az kárpótolt a zavaró dolgokért.
Érdekes volt, hogy összeállítottam egy csapatot, de a 2. küldetésre mindig le volt sérülve mindenki, pedig az első küldetés után még egészségesek voltak. A második pályára érve törött végtagjaik voltak és egyéb problémáik. Nem tudtam rájönni hogy mitől. Aztán egyszer észrevettem, hogy a ghoul-ok rádioaktívak és megsugárfertőzik az egész csapatot mikor egy kocsiban utazik a többiekkel. Ez lett volna az utolsó dolog amire gondoltam volna. :hogymi:
-
Igen, az F2 sajnos félkész lett... :-( Volt hogy én is szívtam hasonlókkal. Ott megtanultam, mindig legyen egy pár régebbi biztonsági mentésem is...
Igazából én azt is szerettem, tetszett, hogy ott még megvolt az eredeti karakterfejlõdés, meg irányíthattál más fajokat is az emberen kívül(mármint a csapatodban), viszont zárt a világa és a szerintem kevés a 20 küldetés.
Sok minden hiányzott belõle. Jó volt, de inkább csak olyan hiánypótló míg ki nem jön az újabb rész. Ami meg olyan lett amilyen...
Ghoulokkal én is így jártam mondjuk hamar észre vettem, úgy emlékszem ha azt a gázálarcos vegyvédelmis páncélt adtad rájuk nem sugároztak annyira.
Persze az össze részben megtartottam azt a rossz szokásom, hogy az össze karakter televolt pakolva és ha felvettem még pár apróságot már csak sétáltam :-D
-
Az az új Fallout játékokban is probléma. Felszedek egy csomó szakadt könyvet meg rozsdás konzervdobozt, aztán mozdulni se bírok. De sajnálom ott hagyni a sok szemetet, mert a játékban ha keveset is érnek, de azért adnak érte valamennyit. :haha:
-
Nekem fegyverekkel szokott tele lenni a "zsákom" mondván majd csak jó lesz valamire :-)
-
És hogy nyomjátok milyen taktikát használtok?
Az én taktikám a lopakodás, messzirõl leszedni az ellenfeleket úgy hogy lehetõleg ne vegyenek észre. Mondjuk már egy ideje nem toltam a Falloutot, most inkább a Skyrimet tolom, az ugyanúgy Bethesda, nagyon hasonló játék csak az kardozós korban van. De itt is a taktikám maxra lopakodás, kés, odalopakszom és leszúrom, meg van íjjam azzal is lopakodva messzirõl kapom le, már 40-es szintü vagyok de csak a játék elején kellett pár darab élettöltõt használnom, pedig azért voltak erõs ellenfelek.