Csatolmány 1866
Printable View
wáá rafting..nagyon imádom..Szlovéniában?
Szerintem is Bovec a nyerõ. És a városka is nagyon szimpatikus!
Erdélyben száznál több alkalommal rokonoknál, alhattam a dédapám paraszt házában, gémeskúttal, kemencével, vezetékes szolgáltatások nélkül. Kárpátalján és a Felvidéken többször szintén látogatóban távoli rokonoknál. A Felvidéken, amikor jön lefelé az ember a hegyrõl és a felhõkön át pillantja meg a völgyben lévõ várat, az megismételhetetlen. Amúgy a szlovákok nagyon rendesek voltak velem.
Kétszer három hónap Lengyelországban, jó arcok a lengyelek, Balti-tengernél, a Hel-félszigeten. Olyan hajóval mentünk ki a nyílt tengerre, amivel még a Dunán se szívesen hajókáznék, egy élmény volt. MI-8-assal a tenger felett, buli.:D
Szovjetunió, Krím, Jalta. Ukrajna, Kijev.
Ausztria télen az Alpokon át, Csehország tündérkastélyokkal, Svájc a Bodeni tó (tenger a hegyekben:) ), Németország, Franciaország, Belgium, Luxemburg, Hollandia. A belgák rohadt jó fejek, segítõkészek, egy kis belga városkában karácsonyoztam. Megvolt Fr.-ban La Rochelle és a hegyes vidék. A franciákkal nem nagyon jöttem ki, addig voltam kedves nekik, amíg meg nem szólaltam angolul. Nincsenek oda a külföldiekért...
Jövõ hétvégén megyünk Dobogókõre, miket érdemes megnézni?
Csatolmány 2922Csatolmány 2923Csatolmány 2924Csatolmány 2925Csatolmány 2926Csatolmány 2927Csatolmány 2928Csatolmány 2928
Ezek a zömmel Wiking hadosztálybeli és a hozzájuk csapódó maradék Wehrmacht és nyugati fogságba esni kívánó magyar katonák voltak! Továbbá a Leibstandarte dél felõl, a Sió csatornától visszaszorított egységei.
Balatonkenese, Soós-hegy eldugott részén.
Bár még nem néztem meg, mûholdképen találtam.
Elhagyottnak tûnõ kb 1ha ültetvény, alma, vagy barack lehet.
2001-ben még gondozták, a legutóbbi kép szerint a betelepült fák alapján legalább 5 éve gondozatlan. Mit gondoltok?
Csatolmány 5418Csatolmány 5419
Vajon mit rejthet az épület?
Azt hogy vedd meg. ;) Szép helynek tûnik!