Úgy látom hogy van egy hátulütője, sokan panaszkodnak arra hogy "nehéz a programozásuk" és "nincs hozzá elég leírás és útmutató". Remélem hogy annyira azért nem bonyolult. :hogymi:
Printable View
Úgy látom hogy van egy hátulütője, sokan panaszkodnak arra hogy "nehéz a programozásuk" és "nincs hozzá elég leírás és útmutató". Remélem hogy annyira azért nem bonyolult. :hogymi:
Teljesen egyszerû a kezelhetõsége, programozása. Lehet venni hozzá programozó kábelt(nem kötelezõ, billentyûzetrõl is programozható) akkor meg szinte olyan mint egy excel táblázat, csak ki kell tölteni a rublikákat.
Találtam róla Youtube videót. Azt hiszem hogy így már tényleg nem lesz nehéz, ha látom majd hogy mit kell csinálni. :thumbup
http://www.youtube.com/watch?v=S9AanyvOt3k
Amazonon 6.600 forint darabja, ingyen házhoz szállítással. Árban és minőségben is veri a Midlandet és a Motorolát is.
Nekünk kicsit más a beszerzési forrás(ebay távol-kelet) 8.800huf-ért vettem szerdán, ingyen szállítással.
A 8.800 forint se rossz. A videó készítője -aki úgy tűnik hogy magyar, mert Bob Nagy a neve- még ötvenvalahány dollárért vette.
Ha valakinek bonyolult a programozása akkor az "mennyen legelni a többi szamárral" ( a la Süsü a sárkány)
Nem bonyolultabb mint a sütõmön az órát beállítani.
Oké, akkor megnyugodtam. :D
Azt szokták kifogásolni, hogy a lezáró karakter nem sima ENTER, hanem valami spec kínai "láthatatlan" karakter, ezért játszani kell a billentyûzetkiosztással. Saját tasztatúrájáról sok minden megoldható, de pl, a felprogramozott frekvenciák "elnevezését" csak programozókábellel lehetséges. De ezzel simán együtt lehet élni.