Úgy tudom hogy idén egy Facebook csoport próbált egy családi felvonulást szervezni, de a rendőrség nem adott rá nekik engedélyt. Nem a családra, igen a szoknyában vonuló férfiakra. :hogymi:
Ahogy mondod, akárkinek is szánják, ha Istent, Jézust és a Bibliát gyalázzák, az érint minden olyan embert aki bármilyen formában hívő. Mindegy hogy katolikus, református, ortodox vagy más hasonló. Gondolom hogy a nem-keresztény vallásokat azért nem gyalázzák, mert azoktól jobban tartanak. A bárányt könnyebb rugdalni mint az tigrist.Idézet:
Nem az "egyház" felé, hanem inkább minden hívõnek szól a beteges gyûlöletük.
Ezt a videót elég érdekesnek találtam.
http://www.youtube.com/watch?v=j-pjA6h9Ybc
Én csak azt mondom, hogy otthon a hálószobában azt csinálnak amit akarnak. Ne vonuljanak fel, ne provokáljanak senkit és ahogy az utolsó mondta a videóban, ne legyenek büszkék, mert nincs mire büszkének lenniük, ha egyszer csak így születtek meg és ilyenek lettek. Hogy házasság vagy nem, talán igen, de kizárólag csak városházi legyen, templomi kifejezetten nem! Már azt se tartom jó dolognak, ha nem-hívő ember akar templomban esküdni. Meg ha már provokálnak az egyházak és hívők ellen, akkor egyáltalán ne is menjenek templomba, egyszerűen nem nekik való az ilyesmi. Gyerekvállalást pedig szintén egyértelműen nem. Hogy két felnőtt mit csinál otthon, az lehet az ő dolguk, de gyereket ne akarjanak belevinni az ilyesmibe. Egy gyereknek anya-apa kell, nem anya-anya vagy apa-apa.
A legtöbbjüket inkább sajnálom, hogy elbánt velük a természet, ezt el kellene nekik is ismerniük és nem kellene erre büszkének lenniük. Nagyjából így látom a dolgot.