Visszavittem és kicseréltettem, ez már kifogástalan a tegnapihoz képest. Én fogtam ki egy selejtes példányt.
Printable View
Visszavittem és kicseréltettem, ez már kifogástalan a tegnapihoz képest. Én fogtam ki egy selejtes példányt.
Nekem egy 1968 as MH példány van. :) Teljesen elégedett vagyok vele.
az enyém 65 ös:thumbup mûködik, mint egy svájcióra
És ráadásul 990/db
:D
én kanálgép párti vagyok:thumbup de hát izlések és pofonok
Hoppá nálam a kanál 1968, villa 1981, tokja 1972-es beütésû. Kést nem tudom mert a nyélrészre zsugorcsövet raktam.
Így kicsit nehezebben lehet a tokba berakni, viszont nem zörög a nadrágom oldalzsebében.
Sokan MH kanálgépre esküsznek. 1000 Ft volt anno a bolhapiacon. :)
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/aja...niktakaro-xxl/
Ilyet vegyetek..nekem néhány évvel ezelõtt külföldrõl hoztak egyet..ezóta csak ezt használjuk Városligetben hentergéshez..A hûtükör az alján annyira jó, hogy nedves fûbe is bátran le lehet tenni és könnyebb a végén kirázni:thumbup
Jó cucc
Ja hátránya, ha nedvesen teszed el berohad és büdös lesz mint a bûn :)
Én vettem 1-1 darabot próbaképpen. A tyúkhúsost már kibontottam, az nem jött be igazán. Szerintem nem tésztaétel, hanem tésztában gazdag leves. Sajnos kiérzõdik rajta a zacskós levesekre jellemzõ "mûíz". De ez a leginkább a levére jellemzõ, a tésztának, zöldségnek és a húsnak jó íze van. És van benne hús, ha nem is túl sok, de nem csak mutatóba került bele.
Remélem a paradicsomos jobb lesz, ebbõl nem veszek többet.
Én vettem mindkettõbõl, igazán nem jöttek be, jó is, hogy többet nem hoztam el. Egyszer meg lehet enni, meg ha épp nem akad más..
Én is túl vagyok a paradicsomoson. Szerintem az egy kategóriával jobb volt. Az már inkább tésztaétel jellegûbb. Az ízén nem éreztem ki a jellegzetes konzervízt, de ez a paradicsom sajátossága lehet és ránézésre nem is olyan híg, mint a másik. Persze ezt is lehetne még egy kis tésztával laktatóbbá tenni, de így is megfelelõ. Növeli a változatosságot az étrendben, egy tálcányit a készletbe raktam belõle.