itt mire is gondoltál?
nálunk van beépítve visszacsapó szelep, ha erre gondoltál
Printable View
Ezt nem tom, hova berakni, szoval ide irom: nezek egy amcsi tv musort a dicovery-n, cime auction hunters. Mit talalnak az egyik aukcios raktarban? Y2k cuccok, survival gear, level 3 kevlar melleny, sisak, ballistic facemask....
Most kb 2 órája tûz volt a melóhelyemen..vagyis a mellettünk álló épület aljában lévõ kínai kajálda konyhájában volt elektromos tûz. Ömlött a fekete mérgezõ füst a körfolyosón keresztül az épületünkbe. Zártam a szintemen lévõ azon az oldalon nyíló ablakokat, a másik oldalt nyitva szellõztettem, többeket leküldtem már a figyelmeztetés elõtt, aztán jöttek a tûzoltók és mindenkit kiparancsoltak. Maró füst szállt a folyosón. Vizes konyharuha az arcom elõtt volt. Emlékeztem a másfél hónapja leadott tûzvédelmi oktatásra..kiürítési utak és a teljes terv is megvolt.
Mindenki megúszta, de volt kint 2 tûzoltóautó, meg csomó sün.
Porral oltó sajna(szerencsére) nem kellett, mert azzal is jó lett volna egy teszt..
Tegnap mezei katángot gyûjtöttem és megpróbáltam belõle kávét csinálni, ahogy a videóban láttam. Azonban besültem, mert nálam nem eresztett levet a feldarabolt gyökér, és elkezdett elszenesedni és izzani. Lehet nem gázon kellett volna melegíteni :haha:
Elolvastam ezt: http://www.amazon.co.uk/Bostons-Gun-...ston+gun+bible
Vadmálna szörpöt fõztem, elraktam nagykörûi cseresznye befõttet levendulával ízesítve :)
Vettem néhány konzervet.
Probalom kitalalni, hogyan kell karbantartani, tisztitani egy soretest, illetve mi is kell hozza. Tovabba tegnap volt a FEO, meg felszereltem a fegyverszekrenyt.
Tegnap este jócskán volt mit gyakorolni... Este 6kor megkapta a gyereket a kutya, méghozzá az arcán. Fertõtlenítés, vérzés csillapítás, sebtisztítás, kötözés, stb. Majd pedig hol találjuk azt az ügyeletet ahol foglalkoznak velünk játék eljátszása. Aztán 10-tõl 11ig Bethesda utána irány haza, ma reggel 7:30tól kontrol, stb. Jelenleg PRIO1 az elsõsegély szettbõl elhasznált eszközök pótlás.