Hátez nagyon jó lett..grat:admire:
Printable View
Én nem vagyok oly kreatív, hogy tervezzek de ne hanyagoljuk a témát mert baromi fontos szerintem...én minnél hamarabb birtokba szeretném venni az MPF felvarrómat:)ezzel is támogatva az oldal fenntartását
Még majd készítek néhány tervet. Talán később majd indíthatnánk egy szavazást is róla, meg előrendelést is a gyártáshoz, de még néhány hónapig biztos nem lesz semmi.
A gyártás és az adó 300-350 dollár körül van, szóval muszáj hogy legyen néhány tucat ember és rendelés, különben csak elvenné a forrást a fórumtól. :)
ezzel a felvarróval mi lett? én hiányolom a többi közül...:confused:
Szerintem túl részletes a minta, bár levonónak jó lenne.
Felvarró:
Mit szólnátok ha egy mókus lenne középen aki prepper cuccban van?
Terepruhás mókus? Nem lenne az gyerekes? Egy cserkész zubbonyon el tudnám képzelni. :)
nekem az ötletem, remélem érthetõ lesz
alap, Mo- körvonala, tricolorban, elõtte egy gázálarc, ez egy körben van benne, ami mondjuk piros alapu, és arannyal benne, hogy mondjuk Hungarian Prepper, vagy esetleg egy jelmodat
mintának pl ezek:
Csatolmány 1735Csatolmány 1736
Hyster
támogatom az ötletedet..de én inkább alapul nagy Magyarországra gondolok:rolleyes:
Csatolmány 1737
A nemzeti színbõl esetleg politikai dologra asszociálnának azok akik nem hallottak még arról hogy mi az a "prepping". Még neki ülök majd a tervezõasztalnak, csak megint kaptam egy idõigényes munkát. De még nem is vagyunk annyian, elõbb el kéne érni az 500-as taglétszámot. 200 a minimum rendelés, 70ezerbe belekerülne a dolog (+adók). Az ártól függõen jó lenne ha legalább 50-re lenne biztos vevõ. Ellenkezõ esetben "rám romlana" az egész. :)