Nem kéne harcolni a (vélt) trollok ellen, ha egyéni szinten tudná kezelni mindenki a (vélt) támadásokat!
A Wiki is írja, hogy nem kell reagálni, ennyi az egész, elõbb utóbb megunja.
Printable View
Nem kéne harcolni a (vélt) trollok ellen, ha egyéni szinten tudná kezelni mindenki a (vélt) támadásokat!
A Wiki is írja, hogy nem kell reagálni, ennyi az egész, elõbb utóbb megunja.
Túlélõ Matt megszegte a szabályzatot.Kivételezünk?
Jó nem írok többet de akkor nekem is szabad viccelni?
Ugy nez ki lemaradtam valamirol...
Gladius!
Mi a fenét kezdtem???
Betettem egy hírt amit a média valószínûleg nem szellõztet meg. Tehetek én róla hogy megint ork-ok nem bírtak magukkal?
Amúgy meg te szóltál be: Mivan raktáros nem tudsz aludni?
Én nem vettem fel, inkább viccesen lereagáltam.
Kicsit bántott hogy a kényes téma tárgyalása után töröltetted magad.
Aztán örültem hogy visszajöttél, biztos rengeteg más dolog van amiben jól le tudsz beszélgetni itt bárkivel.
De már úgy tûnik neked mindenrõl a szegény, áldozat, kirekesztett, elnyomott nemhiábaszületettek jutnak eszedbe, hozzászólásaid 90% errõl szól.
Így azt hiszem nem maradok le semmi fontosról, ha innentõl:
Idézet:
gladius has now been successfully added to your ignore list.
Ne haragudj Raktáros! Azért nem kell szívre venni.
Túlélõ megmondom mindenki elött hogy én saját magamnak adok igazat a tegnapi dologban is és a múltkori dologban is.Én is leszarom a te véleményed ha te is leszartad az enyémet.Én ilyen fórumon nem maradok ahol diszkrimináció van és ezért is jött létre.Adjatok egymásnak igazat.
Áthelyeztem.
Csak annyira "sz*rtam le" a véleményt, hogy 3 oldalon keresztül próbáltam elmagyarázni hogy hogy kell viselkedni hogy a többség befogadjon egy új tagot.
Még arra se szóltam semmit, hogy megpróbáltál gyagyásnak beállítani.
A törlés mellé ezúttal egy kitiltást is kaptál. Ne gyere vissza, nincs szükségünk olyan tagokra akik képtelenek normálisan viselkedni és mindenkit provokálnak.