Tudom hogy kell lõni, csak nem érdekelt így elsõre. Sokan panaszkodtak a Rem870-esre, hogy ilyen baja van, meg olyan gyári hibás, úgyhogy elõször gondoltam elpuffantok néhányat, csak hogy lássam hogy mûködik-e. Meg arra is panaszkodtak a neten, hogy a Rem870 nem mûködik túl jól a Winchester aprósörétes lõszerrel. Amiatt is gondolkoztam hogy vajon jó lesz-e, vagy baja lesz vele.
Meg a Az elsõ 2 lövés után még a "céltábla" is szétszállt. Nagyon nem jött össze a nap, mert hiába vittem egy csomó nyomtatott céltáblát, mert nem volt mivel hozzátûzni a dolgokhoz. Legközelebb viszek egy tekercs csomagoló ragasztószalagot, az máskor elég jól bevált.
Idézet:
Kérdezném, hogy miért lõsz kesztyûben és taktikai mellényben?
Miért ne? Néha vannak benne dolgok, rakok bele lõszert, tárat. Mostanra terveztem egy kis komolyabb lövészetet, de ahhoz nyugalom és koncentrálás kellene, ami nem volt.
De a Youtube miatt is fontosnak tartom. Teljesen mindegy ki mit mond rá, a lényeg hogy megnézzék a videót. Ha pont a mellény miatt nézik meg, akkor az néhány dollár és úgy keresem vissza annak az árát hogy odamentem, fogyott a benzin, lõszer, egyéb kiadások. Nem vagyok vagyonos, úgyhogy minden dollár számít.
Idézet:
Viszont, ha kesztyûben lösz majd utána meg anélkül kell használnod, olyan mintha új fegyvert vennél a kezedbe, totál mellé lehet lõni.
Azért azt nem. Szoktam lõni kesztyû nélkül is, épp csak úgy nem túl kényelmes, pontatlanabb. A kesztyû tartja a kezem és sérülések ellen is véd. Volt hogy az AK csövéhes odanyúltam és kesztyû nélkül nem volt túl kellemes érzés. Ahogy az sem, mikor a 1911-es megharapta a tenyeremet. :haha: Nem nagy ügy, de a kesztyûnek oka van. Tudok lõni anélkül is, de valahogy kesztyûben jobban szeretek. Mondjuk tárat tölteni nem könnyû benne.
Idézet:
"Érdemes lenne venni 10-15 puffertöltényt és jól begyakorolni otthon az újratöltést"
Arra gondoltam hogy majd legközelebb hazahozok egy rakás hüvelyt és azzal majd gyakorolok. Esetleg feltöltöm õket viasszal, hogy súlyuk is legyen.
Idézet:
Ennek úgy kell mennie mint az olajozott villámnak, állva térdelve, mozgásban, fedezék mögött...
Egyelõre ott még nem tartok, örülök, hogy letesztelhettem hogy mûködik.
Az biztos hogy aki azt mondja, hogy a pumpás-sörétest könnyebb kezelni mint az AR-t vagy az AK-t, az igen nagyot hazudik, vagy azt se tudja mirõl beszél. Szerintem errõl majd írok egy rövidebb szösszenetet a blogomon. :)