Ez is ilyen DLC-s pénzhajhászat? :(
Printable View
Ez is ilyen DLC-s pénzhajhászat? :(
Nézd végig a videót :D
Oké. :haha: Így már értem. Már megijedtem hogy ezek is DLC-ket adnak majd ki tízesével.
Ok, egyéb észrevételek a játékkal kapcsolatban? Ki mennyit játszott vele, kinek mennyire tetszett? Bug-ok? Úgy tudom sok volt benne, de a nagyja javítva lett.
Kezd olcsóbb lenni, úgyhogy gondolkodom rajta hogy talán érdemes lenne majd megvenni.
Mondjuk érdekes lesz letölteni 30 GB-ot, ezzel az Internettel. :-/
Ha bárkinek bármi véleménye, tapasztalata van a játékkal kapcsolatban, az ossza meg! :)
Fekete Péntek leárazás volt Steam-en, 60%-al olcsóbb volt a játék, úgyhogy megvettem. Remélem nem bánom meg. :)
Az elsõ 1 órában kinyírtam 3 útonállót és egy kecskebékát. Nem rossz a játék, tényleg van benne egy nagy adag Fallout 1-2.
Az irányítást még szoknom kell.
Kezdek belejönni. :) Tömegével irtottam a legyeket, lárvákat, kicsináltam egy csomó nyulat, útonállót, néhány hüllõt is, meg növény-zombi emberekbõl egy csomót. Végigvittem az egyik fõküldetést, most pedig visszamentem a bázisra, beengedtek a kaszárnyába.
Igazából nagyon Fallout 2 a hangulata (vagy inkább Fallout Tactics?), a kinézete és a zenéje is. Ebben viszont mindig forgatni kell a kameranézetet, ami idegesítõ egy kicsit. A szöveg sok, de talán nem elviselhetetlenül sok.
Mikor már azt hittem hogy a mai játékok már hoznak lázba, akkor kipróbálom a Wasteland 2-t és rájövök hogy tévedtem. :D Ez nagyon jó, Fallout 1-2 és Tactics keveréke. A zenéje is teljesen korai Fallout. Eléggé rákattantam. :)
2 dolog van ami zavaró, az egyik hogy ha elkezdõdik egy csata, akkor nem lehet megszakítani, se elmenekülni. Úgyhogy most egy 20mm-es ágyú lõ rám, de olyan messzirõl hogy nem is látom. Gondoltam visszavonulok és kitalálom hogy honnan kellene rátámadnom, de most araszolgatok vissza és olvasom hogy nem lehet a csatát megállítani. A másik hogy egy karakter lelépett, de azt írják hogy õ úgy "eltûnt" és többet nem is fogok vele találkozni. Holott az egyik kedvencem volt. Fogadhattam fel helyette egy bányász fickót.
Az elején pénzhiány van, meg lõszerhiány, de ez késõbb már nem gond, mert van pénz és lõszer bõven.
A küldetések kicsit kuszák. Meg ha beszélgetni lehet, akkor sok karakter nagyjából ugyanazt mondja el ugyanazokról a dolgokról.
Most meg azon gondolkodom hogy hová tûnik a csapatom inge és gatyája. Az elején nem volt gond, de most van hogy eltûnik. Egyik percben még rajtuk van, a másikban viszont ott van egy szál tangában a harcosnõ. Oké, jól néz ki, de ki vetkõztette le? :confused:
Az egyik pályán találtam egy magyart is. Anna Hegedus. (Mivel az utóbbinak kizárólag magyar jelentése van Hegedûs-ként, így elég egyértelmû a dolog.) :D
Arizónából átkerült a csapatom Los Angelesbe. A játék nehezen indult, aztán könnyebb lett, most megy valami baromira kemény lett. A borzok csúnyán kicsináltak az elsõ megállónál. Aztán mikor úgy gondoltam hogy oké, megöltem õket, csak tûnjek már a pályáról, akkor rá kellett jönnöm, hogy a bejáratot elállja egy tank és 4 kigyúrt robot. Komolyabb fegyverek kellenek.
https://www.youtube.com/watch?v=4ndWy0NMLxQ
Volt néhány hiba volt a játékban, pl. elkezdett tölteni, de nem hagyta abba, hanem megakadt. Meg volt hogy egyszerûen lefagyott félig, nem mûködött semmi, csak a fényt lehetett forgatni.
A történettel van gondom, hogy az egyik karaktert felfejlesztettem, de aztán õ parancsra lelépett. Nem lehet vele csinálni semmit. És a legvégén is van egy rendkívül idegesítõ dolog, de ezzel se tudok mit csinálni. A játék sztorija miatt kiesett egy újabb csapattag.
A Wasteland 3 -ra most néztem rá, hogy jó lenne befizetni, de errõl pár nappal lekéstem.
http://awol.junkee.com/wp-content/up...956aa4b9_b.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...c6a9e398bb.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...1740562d53.jpg
Ez nem jó.
Tehát a történet arra kényszerít, hogy az egyik karakterem elküldjem. Melyiket? Pont azt amelyik az orvos és a robotszakértõ. Akire az utolsó harcnál nagy szükség lenne. Más orvosom nincs. Lehetõség arra hogy orvos karaktert fejlesszek, nincs.
E nélkül kéne gyõznöm az utolsó pályán. Ami egyszer sikerült. Gyorsan, mentettem... volna. Ha játék nem fagy ki. De kifagyott! :duhos:
Amit még észrevettem, hogy van néhány karakter az utolsó pályán akik eljöttek a végsõ összecsapásban segíteni. Többségük nem nagy segítség, de azért jó nekik szólni. Addig is megosztják a csatában az ellenség figyelmét.
Frissítés:
Mégis összejött. Bár minden segítõm meghalt. Az egyik csapattagom is haldoklott, és persze nem tudtam meggyógyítani. Ugyanakkor egy másik emberem ott kellett hagyni a legvégén, így õ meghalt. Viszont aki haldoklott, azt valamiért a játék mégis élõnek hagyta meg. Gondolom a helikopteres csapat megmentette a haldoklót, bevonszolták a helikopterbe mielõtt leléptünk? Persze ehhez már fantázia kell, mert a játékban semmi utalás nem volt erre.
A végén volt egy szöveges összefoglaló, hogy melyik településsel mik történtek késõbb, illetve a személyekkel akikkel a játékban a csapatom találkozott.
Mennyit is fizettem érte? 16 dollárt? Megérte! :tapsol: