Kipróbáltam a Kínaimat jól bezöldült esõvízzel.
A zöld vízbõl fasza világos színû víz lett, forralás után megittam.
Engem meggyõzött a kis Kínai.
Printable View
Kipróbáltam a Kínaimat jól bezöldült esõvízzel.
A zöld vízbõl fasza világos színû víz lett, forralás után megittam.
Engem meggyõzött a kis Kínai.
A katadyn szén szûrõje 200 litert tud megszûrni! Utána csere.
Értem én, de biztos ami biztos. Az a tuti ha én magamon is tapasztalom.
Amúgy is a gyakorlási és próba fázis következik, mert ha megjön végre a zúj penge nem költök 1 ideig.
Én a kis kínaival ittam faoduból, pocsolya és tsai, tavak, patakok vízébõl gond nélkül. A legdurvább az volt, mikor egy falun áthaladó patakocskából ittam. Ez azért elég veszélyes, mert ki tudja kinek a pöcéje meg ganéja megy bele. De semmi bajom nem lett tõle.
Ami tetszik: olcsó, elég megbízhatóan szûr, kicsi, könnyû, még tokja is van.
Ami nem tetszik: elég gyatra anyag, kicsit jobban pumpálom és ereszt, lassú nagyon.
Viszont: kólát szûrtem kíváncsiságból, hát olyan hígított kóla maradt. Borral uez a helyzet. De azért jó szerintem. Kínából rendeltem anno és 13 nap alatt kézben volt, ha jól emlékszem 7-8K között állt meg.
De hol?
Vagy csak megint énem lelem. Mert lehet, hogy rendelek majd tartalékba.
Szia, itt nézz körül: http://fikesz.hu/aktiv-szen/
Ha Pestre akarsz szállíttatni, akkor közösen is rendelhetünk és felezõdik a fuvarköltség.
Kedves fórumozók.
Nincs valami olyan linketek ahol összehasonlitják ezeket a víztisztító kütyüket, anyagokat. Valami mikrobiológiai labor, vagy hasonló. Két dolog érdekel. Egy hátizsákba való és egy otthoni nagyobb teljesítményû.A bemutatkozásnál már írtam, hogy a vikendházban van egy 10 mikronos elõ- és egy ezüstözött aktív szenes utószûrõ. Hááát nem iszunk belõle.