Eredeti hozzászóló
gyûjtögetõ
Az a baj hogy túlságosan Doom körül (IS)forog már az egész forum. Már kedvem sincsen átolvasni a topicokat mert folyamatosan csak a szájkarate meg személyeskedés és az okoskodás megy oldalakon keresztül. Régebben állandóan sasoltam a forum vártam mikor jön új hozzászólás mert szinte mindegyik értékes építõjellegû volt de most... Nem mondom hogy csak Doom a hibás ebben mert vitapartner nélkül egyedül ez nem menne neki csak azt mondom hogy õ szinte minden vitában benne van. Hiába mond és oszt meg rengeteg hasznos dolgot Doom mert ez vitathatatlanul így van de, õ egyben egy olyan személy aki folyamatos feszültséget generál. És én úgy veszem észre hogy ez rontja a forum minõségét. Azt meg végkép nem értem hogy minek ez a szavazósdi hogy menjen vagy maradjon mert úgyis az lesz amit õ akar, a szavazás eredményét úgyis figyelmen kívül fogja hagyni. Doom ezúton is elnézést szeretnék kérni tõled nem letámadni szerettelek volna csak kiadni magamból a gondolataim. Elismerem lehet kicsit túlérzékeny vagyok mostanában, mondhatni kicsit depressziós vagyok a magánéleti problémáim miatt és ezért jobban bosszantanak ezek a viták. Én csak annyit kérek hogy MINDENKI próbáljon meg kutúráltan viselkedni és nem egymás torkának esni. Ha feszültek vagytok azt éljétek ki máshol, a magánéletetekben a faszbookon vagy a wolfeinsteinben de itt szerintem a legtöbben rohadtul nem kíváncsiak rá (legalábbis én nem) nyeljétek le a békát béküljetek ki vagy ne szóljatok egymáshoz, küldjétek el egymás anyukáját privátban csak ne mindenki szeme láttára mert bomlasztóan hat.