Az angol zombis vígjáték eleje is úgy kezdődött, hogy nem vették észre az inváziót, mert előtte is pont ugyanúgy járt a tömeg az utcákon.
Printable View
Az angol zombis vígjáték eleje is úgy kezdődött, hogy nem vették észre az inváziót, mert előtte is pont ugyanúgy járt a tömeg az utcákon.
csak jó az a sokkoló ha van....többen itt azzal jöttek más topikokban, hogy csak közelharcnál jó, akkor is macerás használni..
hát ha egy kiscsaj elõ tudja kapni és rendet vág vele..nekem is menne
Talán, de MO-n talán nem is legális. Azt se tudom hogy ahol én élek itt legális-e jelenleg.
A magyar határon kopogtat a zombidrog
Világszerte egyre jobban kongatja a média a vészharangot a krokodil nevű drog miatt. A pancsolt szert a heroinfüggők használják, mert olcsóbb és nagyjából ugyanazt tudja, csak rövidebb ideig. Oroszországban és Ukrajnában még a kodeintartalmú gyógyszerek vénykötelessé tétele sem tudta teljesen megállítani, több országban azonban még csak most terjed el. Ami riasztó, hogy a húst lerohasztó cuccot már a szomszédban, Ungváron is sok drogos használja. Azonban több okunk van nem félni, mint megijedni.
http://velvet.hu/sztori/2013/12/20/a...t_a_zombidrog/
Hagy hulljon a férgese . Senkit sem kényszerítenek a drogokra .
Kíváncsi lennék, hogy a krokodilosoknál mennyire jön elő az erőszakosság, mikor nem kapják meg a napi adagjukat.
Romániában is egymást tapossák.
http://manna.ro/szines/egymast-tapos...014-01-03.html
Annyira "nevetséges" tud lenni, amikor mutatják a tv-ben is vagy olvasom valami hírportálon, hogy itt és itt, ilyen és ilyen akciók miatt, mennyit állnak az üzlet elõtt az emberek, hogy megvárják, míg kinyit és utána, hogyan rohamozzák meg a polcokat... És pont az jutott eszembe, mikor olvastam a cikket, hogy, ha lenne Magyarországon kimondottan prepper bolt... ha lenne valami hatalmas akció náluk... :) Na, az lenne az egyetlen bolt, ahol szerintem én is várnám, hogy kinyisson ;)... Bár oda meg kulturált emberek mennének vásárolni és nem taposnák agyon egymást... :)
Érdemesebb mindent megrendelni. Az a legtisztább ügy. Az utazás megspórolva, Interneten jobb ajánlatokat lehet találni, aki sokat vesz annak ingyen kipostázzák. Ezért nem járok én üzletekbe. :)
Én is rendelem amúgy a legtöbb felszerelésem, csak úgy eszembe jutott... :) Külföldrõl mondjuk még nem rendeltem, pedig az ebay-en nagyon jó kis cuccok vannak, csak nem tudom, hogyan kell onnan rendelni. :( De majd lassan nekiülök és áttanulmányozom :)... Imádom az 5.11 márkát, a 12 órás hátizsákom két évvel ezelõtt vettem itthon az egyik üzletben és ha jól emlékszem több, mint 30 ezer ft volt :(... Külföldön sokkal olcsóbbak, ahogy láttam...
Ugyanez a helyzet nalam, egy uzletben dolgozom, napi kapcsolat vevok tucatjaival, imadom amit csinalok, de UTALOK vasarolni, magamtol be nem tennem a labam egy bevasarlocsarnokba. Utalom oket, s a vasarlast gyogyo idotoltesnek tartom. A neten oldok meg mindent amit lehet. Masra szanom az idot. Persze a sok hasonlo ember miatt haldoklik a high street, s viragzanak az adoelkerulo oriasok, mint mondjuk az amazon...
Persze van olyan bolt ahol szívesen nézelõdöm, ha nincsenek sokan. (Vadászbolt.) Viszont 4 órán át tartott az a vásárlás, amit máskor 30 perc alatt megoldok Interneten. Szóval nem igazán akarok visszamenni a boltba. (Errõl írtam is egy szép hosszú cikket a blogomon, valamikor tavaly karácsony táján.) :)
Végre, egy korszerû zombivadász eszköz:
http://m.index.hu/kultur/cinematrix/...szkoz/?rnd=139
Igen ez olyan mint a World War Z könyvben az "AGYALÁSÓ" vagy csak egyszerûen " AGYÁSÓ" :D
Nem szoktam jatszani de ezt kiprobalnam:
http://index.hu/bloghu/jateknaplo/20...how_to_survive
ZOMBI VILÁGVÉGE
február 3-án, hétfõn 22:00-kor National Geographic Channel mûsorán
Idézet:
Egy újabb sulykolás, egy újabb világvégeváró film, egy napjainkban oly divatos csavarral az emberi civilizációs vég kialakulásáról. Ezúttal zombivá fogunk válni, és vagy tudtunkon kívül megfertõzzük embertársainkat a bennünk tomboló gyilkos kórral, vagy dühöngve elpusztítjuk azokat. Ez lesz! Más alternatíva nincs!
Remélem majd feltölti valaki. :)
Állítólag a pestis vissza fog térni... :(
Persze!
Erre véletlenül pont kapható lesz majd 500 millió vakcina ...jó pénzért..
Pont mint az infulenzánál... de mivel az nem jött be nekik mert rájuk rohadt pár millió, így valami "ütõsebbel" kell mostmár kirukkolni!
Egyetek normális kajákat, igyatok tiszta vizet és erõs lesz az immun rendszeretek!
meg c-vitamin gyõmbér :thumbup
+ házi pálinka :D
szalonnában van a legtöbb vitamin :)
Ez egy olyan dolog amit nem csinálnék nézettségért. :hanyas:
A hullaházban majd biztos jót röhögnek, amikor meglátják hogy mitõl volt belsõ vérzéseXD
Újabb Darwin-díj várományos.
A sör is be van tárazva :D
http://i13.photobucket.com/albums/a2...ot308/ZOMG.jpg
(http://zombiehunters.org/forum/viewt...p?f=34&t=63124)
Tomboló õrültté teszi használóját az új kábítószer
"Õrjöngést, elképesztõ agressziót okoz az új drog, amellyel mostanában találkoztak a szakemberek a magyar piacon.
– Az alfa-PVT az amfetaminokhoz hasonló hatású anyag, amelyet tablettában árulnak. Mivel nagyon olcsó, a dílerek 1000-1500 forintért adják adagját, egyre jobban terjed a fiatalok körében. A hatása azonban kiszámíthatatlan – mondta Csákó Ibolya alezredes, az ORFK bûnügyi fõosztályának kiemelt fõreferense.
Az esetek többségében akkor derül ki, hogy valaki ilyen szert használt, amikor már mentõt vagy rendõrt hívtak hozzá, mivel a droghasználó önkívületi állapotba került.
– Nagyon durva szer – így jellemezte Zacher Gábor, a Honvédkórház sürgõsségi centrumának vezetõje az alfa-PVT-t. – Brutális üldözési mániát okoz. Tipikus eset, amikor a használó minden ok nélkül bántalmaz egy embert, aki csak szembejön vele. Mostanában egyre többet találkozunk ezzel. Vizeletmintákból látjuk, hogy egy több összetevõjû anyag. A terjesztõ sem tudja, mit ad el, és a fogyasztó sem tudja, mit vesz be – tette hozzá a toxikológus." (Blikk)
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/t...toszer-2247925
Remélem csak pénz kell nekik valamire, amire egyébként nem kapnának. Bár... a zombik köztünk élnek. Liberálisok, fidesznyikek euszimpatikusok mind azt bizonyítják hogy van élet az agyhalál után.
Õrjöngõ tömegre így lehet felkészülni. A zombik mik a filmekben? Gondolkodásra képtelen, megvadult, veszélyes, gyilkos embertömeg. Az USA nem Japán. Ha Japán-t lerombolja egy cunami, ha végigsöpör az árhullám a szigeten, akkor csendben újraépítik. Ha az USÁ-ban történik ilyesmi, akkor valószínûleg kitörne az erõszak, ahogy Haitin is megtörtént.
A zombi pedig népszerû dolog, a hadseregnél adnak ilyen neveket, mert az ilyesmi a katonáknak is tetszik. Morálépítõ hatása van.
És persze a katona fejében könnyebb elképzelt zombira lõni, mint egy éhes polgártársra.
Most nemazért de még ha igaz is ez a zombis cuc akkor komolyan tartani kell gondolkodni nemtudo beteg emberektöl? Szerintem az lessz amit tulélö igen következetesen vázolt fel.
Szoval zombi koncepcio = lassan (gyorsan néhány esetben) mozgo sérült fertözöt gondolkodni nemtudo emberekkel. Szoval egy felfegyverezett embernek ez nehogy már gondot jelentsen?! A gondolkodás az megint érdekes dolog. Nem igazán értek a témához de ha csak egy elemi gondolkodás marad meg hogy enni inni helytváltoztatni akkor max 2-3 hétig maradhatna életben az emberünk (zombink). Tehát ha nem tud se élelmet se vizet találni beláthato idön belül elpusztul. Vagy a sérülése miatt. A másik a harapás téma. Egy ember nemhiszem hogy fizikailag képes széttépni valakit esetleg kiharapni belölle egy darabot. A mai igénybevétel hiány miatt elpuhult álkapocs izmok nehiszem h képesek lennének erre.
A legnagyobb baj az lenne ha nem a harapással terjedne a kor vagy virus vagy tudja rosseb mi.
De az már egy teljesen más történet és egy reálisabb eshetöséget vázol fel.
Nem feltétlenül sérült, fertõzött, vírusos, mert lehet hogy csak éhes, vagy dühös. A gondolkodni nem tudó alatt inkább tisztán gondolkodni nem tudót értek. Vagy akik annyira nem látnak a dühtõl, hogy nem is akarnak semmire gondolni. Aki nem evett napokon át, az biztosan nem gondolkodik tisztán. Nem a harapás a lényeg, hanem maga a koncepció, hogy eszét vesztett, megvadult tömeg ellen gyakorlatoznak.
A zombi nálam ezt jelenti: beszûkült tudatú, egó által vezérelt ember.
Meg van amikor egy embert zombivá tesz egy varázsló (voodoo), és az õ parancsait teljesíti.
Egy zombinak nincs semmi kontrollja a gondolatai felett, az addig beletáplálódott gondolatok irányítják.
nos a Natgeon volt egy mûsor a jómultkor hogy ez a zombi dolog valós alapú mert a veszettség egyik ellenszere produkált ilyen tüneteket amikor csak alap funkciói mûködtek a betegnek. kisérletek pont az eredmények miatt maradtak abba.
Még több a krokodilról. 18+
http://drogger.hu/krokodil-drog-hata...yazat-sokkolo/
...az elmebeteg ku.va anyjukat...ez egy vicc..vagy trükkfelvétel?....vagy nem nõtt meg az agyuk?...mi a frászkarikának csinálják ezt magukkal....mi a f.szom jó ebben?...bocsi a vulgáris stílusért!
Ezt a drogot a legszegényebbek használják, mert olyan olcsó, konkrétan egy ezresbõl megvan egy félévnyi adag amit ha el is használnak jó eséllyel bele is halnak, szerintem a hosszú távú hatásával nincsenek tisztában, utána meg már késõ lesz.
...már megbocsájtsatok,hogy ilyet leírok és igazán nem akarok pálcát törni...de ez tényleg sokkoló...ha csak itt a fórumon ,amiket eddig láttam,....devianciát,bûnözést,emberi aljasságot,elmebetegségeket és fölösleges önpusztítást összeadom...lassan kijön az ötszázmillió maradék aki... hmm...hmm...hogyan is fogalmazzam ...mondjuk normális?!