Töröltem a "Könyvek,cikkek beküldése-M.P.F. Scribd" címû topikot.
Printable View
Töröltem a "Könyvek,cikkek beküldése-M.P.F. Scribd" címû topikot.
Nálatok is leállt a fórum néhány percre? Hozzáadtam 1 script-et a fórumhoz, követve az utasításokat, erre több percre leállt az egész, hibát adatbázishibát jelezve. Kerestem a megoldást, de most meg megint megy, pedig nem csináltam vele semmit. Unom ezt a szolgáltatót, hogy bármi kis dolgot csinálok, beadja a kulcsot az egész. Nálatok most megy rendesen a fórum?
Azóta nálam is jó. Úgy 7-8 percig hullt be az adatbázis, de mióta újraindult, azóta megy rendesen. :)
Azt hiszem nem kapcsoltam ki. A kép kóddal lehet beilleszteni URL-t.
Azt hiszem lehet. Próbáld meg így: [IMG]aképlinkje[/IMG]
Ha nem sikerülne akkor szólj és utánanézek.
Ok, átállítottam, talán sikerült. Próbáld meg újra, szerintem most mûködni fog.
2 hozzászólást áthelyeztem egy új topicba. (Média és sajtó)
Érdekes hogy most kaptam 2 fegyveres fórumon figyelmeztetést, mert kiírtam hogy van fegyvertartást támogató felvarró meg ilyenek. Több helyen is figyelmeztettek hogy ez üzleti ügy és fizessek 75 dollárt ha reklámozni akarok. Tehát mások autót árulnak, meg több száz dolláros dolgokat, de én meg néhány 5 dolláros felvarrót nem adhatok el, mert az már "üzlet"? :confused:
Semmiféle üzletem vagy boltom nincs, én csak egy akárki vagyok, 15 fajta felvarróval, amit megfelelő helyeken gondoltam kitehetek.
Kicsit csalódtam a többi fórumban. És úgy kaptam figyelmeztetést, hogy a keres-kínál helyen nem is volt semmiféle szabályzat, tehát még ha egyértelmű is lenne valami, arról se tudhattam volna, hiszen kerestem, de nem volt róla írva semmi.
Annyit megígérhetek, hogy ezen a fórumon ha valakinek van 10 bicskája, vagy 15 pólója, vagy 50 paracord-ja, vagy 100 sapkája amit el akar adni, akkor megteheti, nem fogom letiltani senki reklámját és nem fogok senkitől se 20, se 25, se 50, se 75 dollárt követelni érte. :rolleyes: Ha 1000 "éljen az airsoft" felvarród van, azt is kiteheted. (Lőfegyvert nem, de annak más oka van, egészen pontosan a Google szabályzata.)
A fórumadományokért köszönetet mondok, ha valaki fizetne mondjuk banner reklámokért havi 5-10 dollárt azt is megy a fórum fenntartására, de ez mind opcionális, nem kötelező.
Remélem hogy egyszer visszahozza az árát és a fenntartási költséget, de a fórum baráti alapon működik néhány ingyenes reklámmal és adomány lehetőséggel, de nem fizetős. :beer:
Sok a fórumozójuk, viszont nagy cégek reklámoznak náluk kemény pénzekért, meg sok adományt szednek be.
Igazad van, mert árulnak a fórumokon autókat, sok százdolláros bőrkabátokat, gyémánt gyűrűt, fegyvereket több száz, néha akár 1000 dolláros haszonnal. Nem tudom hogy miért az én néhány felvarróm fáj nekik. De mindegy. Érdekes hogy azon a helyen sikerült eladnom néhányat, ahol nem szóltak be érte. De ez már off topic. :)
Mindegy, a lényeg hogy én biztosan nem fogok pénzt kérni, ha egy valódi fórumtag akarna eladni itt dolgokat. :beer:
Összevontam a "Miért jó felkészülni" és a "Felkészülés érvek-ellenérvek" topicokat.
1 oldalnyi hozzászólást áttettem a (Mit vettem) topicból az otthonvédelmisbe.
Áthelyeztem egy hozzászólást a romvárosos topicba.
Letiltottam a kínai keresőrobotokat, úgy tűnik hogy sikerült, mert fele annyira csökkent a robotlátogatók száma és a szerver terhelése.
Érvek-ellenérvekből töröltem egy hozzászólást, szerintem az nem odavaló volt. Érvek-ellenérvekben az átlagemberek felkészülés melletti, illetve elleni érveit beszéljük ki. A világhatalmi dolgok más topicban vannak.:beer:
. Mi? :)
Volt 2 automatikusan moderált hozzászólás, azokat most megtaláltam és engedélyeztem.
A helyes topicban már benne volt ugyanaz a hozzászólás és link. Két helyre lett beírva, ahová való volt otthagytam, ahová nem passzolt onnan meg töröltem.
Odaírtál, ahogy linket is tettél oda, de ugyanazok (vagy majdnem ugyanazok?) ott vannak a Ú.V.R. topicban is.
Ez a hozzászólás volt a másik topicban is: http://magyarprepperforum.org/showth...ll=1#post12600
:)
Akkor valamit elrontottam, elnézést.
Írd oda újra a hozzászólást. :)
A vadászbalesetes hírt áttettem az önvédelmis topicból egy másikba.
Véletlenül letiltottam a Google keresőt, de tegnap visszaengedtem. Viszont letiltottam néhány országot, pl. Kínát, Taiwan-t, Koreát és még néhányat. Arrafelé úgysem él túl sok magyar prepper aki itt akarna fórumozni. :)
A fórum leállt 10-15 percre. Nálatok is adatbázis hibát jelzett?
Aha, de már jó.
Áthelyeztem 3 hozzászólást az Amerikai általános hírek topicba.
El is felejtettem, hogy analytics-et üzemeltem be a fórum mellé, így tudok néhány érdekességet mondani.
Október hónap:
6.759 látogató
2.160 egyedi látogató
65.798 oldalletöltés
átlagosan 9.7 oldalletöltés
a látogatók átlagosan 15 perc 29 másodpercet töltenek el a fórumon látogatásonként
Látogatások száma országokra osztva, csökkenő sorrendben:
Magyarország
USA
Egyesült Királyság
Németország
Románia
Szlovákia
Norvégia
Ausztria
Szerbia
Budapestről jön a legtöbb látogató.
Néhány a keresőszavak közül, amikkel idetaláltak a fórumra:
magyar prepper
magyar prepper fórum
mh csajka
papírbrikett
hova ne blog
bunkerépítők
csupasz túlélok
datrex mre
doomsday preppers magyar
elektromos sokkoló
fegyverműszerész tanfolyam
red wing bakancs
sokáig elálló sütik
tűzrakási technikák
vipera használata
víztisztíto házilag
papírbrikett fórumokon
papír brikett
nyilpuska eladó
nyilpuska
martindale bozótvágó eladó
fegyverműszerész tanfolyam
elektromos sokkoló
Ázsia nagy részét tiltólistára tettem, ÉK is a listán volt.
Készítettem 15 avatar képet. Mostantól ki tudjátok őket választani.
Itt: http://magyarprepperforum.org/profile.php?do=editavatar
Dolgozom a "beszélgetős szobán".
Működik a chat?
Hol kellene lennie? :)
Igaz a blogokat sem látni, csak az illetõ neve alatt lehet rákattintani ahol írja hogy hány blogbejegyzése van.
A főoldalon van, fent. A többiek látják és írnak is, tehát elvileg működik.
Ma érte el a fórum a 200-as taglétszámot. :tapsol:
A fórumról lekerültek a Google AdSense reklámok és átvették a helyüket a támogatói reklámok. A kések, víztisztítók, órák és egyéb tárgyak jobban a fórum profiljába illenek, mint a Google reklámjai. :)
A fórum bemutatkozó része, önvédelmi részlege és politikai fórumai zárttá lettek téve. A címeket látják az ide látogató nem-regisztrált látogatók, de ha rákattintanak, akkor megjelenik egy ehhez hasonló szöveg: "regisztrálj be, mert anélkül nem olvashatsz".
Már megint moderációra várakozik egy hsz, pedig még link sincs benne.
A fórum ma elérte a 15.000 hozzászólást.