Pár weboldallal bõvítettem a képfeltöltõs topikban Túlélõ hsz-ét .
Printable View
Pár weboldallal bõvítettem a képfeltöltõs topikban Túlélõ hsz-ét .
bögre hozzászólásából töröltem egy szót.
Áttettem a "Csupasz túlélõk"-rõl szóló hozzászólásokat a megfelelõ topicba.
Ok! nem láttam, hogy van ilyen, köszi!
Majd a bicskásat is összevonom, csak még nem volt rá idõm és most is kaptam munkát. :)
Összevontam az ÚVR topicot az Új vlgrnd-el
A felhasználó nevemet megtudom változtatni?
Igen, nem gond. Mire változtassam?
Ok, átváltoztattam Stuka-ra.
londoner, töröltem a képes hozzászólást. Így az utánalévõben már nem mûködtek a képek, úgyhogy azt is töröltem. Felteheted õket újra. :)
Az elsõt töröltem, de mivel azt töröltem, így a képek is törlõdtek a másodikból. Nem tudom hogy a szerverrõl is törölte-e a képeket, vagy csak a hozzászólásban változtatta a kódot, de a másodikból is eltûntek a képek. Ezért töröltem végül azt is. De már látom hogy újra feltöltötted a képeket meg a hozzászólásban mûködik is. :beer:
Néhány hozzászólást áthelyeztem.
Mr. T. szeretnélek megkérni, hogy a technikákba írt lámpás önvégelmi hsz-emet helyezd át légyszi lámpák topikba .
Valamint ennek kapcsán, ha szerinted is ebbe az irányba megy a beszélgetés, bõvítsd a "lámpa" topiknevet "lámpa, lámpás önvédelem" -re.
Köszi, Grafitos
Ok, áttettem.
Áthelyeztem néhány hozzászólást.
2 saját hozzászólásomból töröltem néhány dolgot, mert félreérthetõek lehettek.
A légpuskás részen véletlenül kétszer ment fel a puska bemutató hozzászólásom. Az elsõt kérném törölni, amelyiknél kevesebb a szöveg. Köszi
Ok, töröltem. :)
Köszöntem.:)
Töröltem két hozzászólást, kérésre. :)
Összefésültem a két Összeomlás könyves topicot.
Én kérek elnézést! Nem vettem észre, hogy már valaki nyitott neki topicot!
Nem gond, igazából a másik topic a szórakozás részen lett létrehozva, még én is nehezen találtam meg. Át is helyeztem oda ahol te nyitottál neki egyet. :beer:
Igen, ott én néztem be egy kicsit. Bocsi!:thumbup
Nem probléma, most már a megfelelõ helyen van. :)
Áthelyeztem néhány hozzászólást a Jogok topicba.
Néhány hozzászólást áthelyeztem az Off topicba. (Angolul tanulásról.)
Nem tudom hogy a videó-linket törölni kellene-e innen.
http://magyarprepperforum.org/showth...ll=1#post32135
Túlságosan történelmi tabutéma, esetleg a fórumra is rossz fényt vethet, fõleg hogy a nyilvános részben van.
Kinek mi a véleménye? Maradjon a link, vagy törölni kellene?
Töröltem, talán jobb így.
A földalatti üreges topikba akartam írni, és azt írta ki hogy a moderátornak jóvá kell hagynia, mi a szösz ez most?
Jóváhagytam, most már megjelent.
Nyitottam egy topicot "Ház, otthon, lakás" címmel, áthelyeztem 2 hozzászólást és töröltem egyet.
Két kimoderált hozzászólás engedélyezve. A kimoderáló szöveg magyarosítva.
Engem nem bír ez a robotmodi már sokadszor blokkol.
1 oldalnyi hozzászólást átmásoltam a Hírek önvédelmi helyzetekrõl topicból Az elkerülhetetlen topicba.
Koper, töröltem a hozzászólást. :)
Kérném a Történelmi harcrendszerek topik #41 számú hozzászólásom törlését. Köszönöm!
Rendben, töröltem.