Finoman fogalmaztál, hogy "szubjektív hangvétellel" írtak... A "cikkükbõl" ordít, hogy máglyára küldenék a Trumpot támogató queereket.
Printable View
Új szintre lépett az aljasság és hazudozás.
A FoxNews egyik (nem kicsi, hanem 1,5 millió feliratkozós) csatornája közzétett egy videó-beharangozást, a címe az hogy Trump fog beszélni majd arról hogy kitiltották, jön élõ adásban a Fox közvetítésében. Tömegével nyomták rá a tetsziket az emberek, várták hogy jön Trump és beszél majd a helyzetrõl.
Mi történt, megindult az élõ videó, és Joe Biden néhány másik bohóccal beszélt a Covidról.
Hamis, click-vadász címet adni egy videónak teljesen szembemegy a Youtube felhasználási feltételeivel. Persze ha a szabályok megsértésével Biden és a demokraták talpát nyalják, akkor el van nekik nézve. :rolleyes:
Itt meg is lehet csodálni a dolgot, ugyanis amikor történt, készítettem róla két screenshotot: https://imgur.com/a/qpzdnUX
https://i.imgur.com/mcniyHc.jpg
https://i.imgur.com/fSRyRJS.jpg
A NewYorkTimes hazudozott a Project Veritas-ról, be lettek perelve, és most kapálóznak a bírónál hogy ejtse a bíró az ügyet. Egyelõre úgy néz ki hogy a Project Veritas jól meg fogja tépni a NYT-t. :thumbup
https://www.youtube.com/watch?v=UMGFRRMdhQw
A múltat végképp eltörölni (sajtós verzió)
Az amerikai sajtót egyre-másra kapják rajta hogy a régi cikkeiket szépen átírogatják. Az egyik a Washington Post volt, õk egy nem túl pozitív cikket írtak át Kamal Harrisrõl. A kritikus cikket 2019-ben írták, amiben Kamala Harris dolgait és múltját feszegették, de azt egészet átírták most január 11.-én. Lebuktak vele és igen komoly botrány kerekedett belõle. Azt is állították hogy a cikket nem átírták, hanem csak kiegészítették a végét, viszont a nyomtatott verizó is megvolt sokaknak, így a hazudozás csak még inkább kínos helyzetet teremtett.
A valóság az, hogy a cikkbõl Kamala Harris ritka undorító "viccét" törölték. A felvetett téma az volt hogy elítéltek vízért és ételért könyörögnek, mire Harris röhögött.
A végén a Washington Postnál muszájból visszaállították az eredeti cikket.
https://www.foxnews.com/media/wapo-s...sing-jail-joke
https://reason.com/2021/01/22/the-wa...ood-and-water/
Talán ide passzol. Nem tudom, hogy mi történt mostanában a reklámokkal, de ez már egészen durva...
Az egyik dolog: lemaradtam valamirõl, és valakik felvásárolták az összes csatornát? Ilyen nincs, hogy ha elkezdõdik valahol a reklám, akkor bárhova átkapcsolok, ott is pont ugyanakkor megy.
A másik: volt régen az a poén, hogy "reklámunkat mûsorral szakítjuk meg", de ez most már valóság. Kábé egy ebédet meg lehet fõzni a blokk alatt...
A legdurvább pedig a net. Nem tudom, hogy mi történt, de talán egy éve van ez, hogy bárhova kattintok, utána még kettõt-hármat kell kattintanom, amíg elkezdhetem olvasni a tartalmat. Az alap, hogy a cookie fasságot akkor is megkérdezi, ha aznap már nyolcadszorra vagyok az oldalon. De mindenféle más ablakokat is elõdobál. Vagy azt kérdezi, hogy küldhet-e nekem értesítéseket, vagy feldobálja, hogy lájkoljam FB-n, vagy egyszerûen betol valami reklámot. Sokszor nem látni rajta az x-et sem a bezáráshoz, és nem tudok vele mit csinálni.
A YouTube-on meg akármit szeretnék nézni, az egy reklámmal indul. De utána van, hogy még egy reklám jön, és csak harmadszorra indul el a videó. Van olyan hirdetés, ahol valami 4 másodperc után át tudom ugrani. De vannak rövidebbek, amiket nem tudok átugrani, hanem le kell mennie annak a 10-15 másodperc fosnak. Bizonyos oldalakon ennél is jóval hosszabb reklámmal indul a videó, és nem lehet átugrani. Van olyan, hogy ha belekattintok a videóba, mert egy késõbbi pontját szeretném megnézni, akkor rögtön bead egy hirdetést.
És a leggázabb, amikor nézek egy videót - mondjuk egy zenét, vagy legutóbb például egy illuzionista izgalmas mûsorát -, és teljesen váratlan helyeken megszakítja a produkciót vagy a zenét egy automatikus reklám. Miközben már lement a videó elõtt is a kötelezõ hirdetés.
Nemrég láttam egy South Park epizódot, amiben a reklámok önálló entitások lettek, mesterséges intelligenciával, és az emberek leigázására készültek. :) Lassan ott tartunk.
Ja, meg az egyik legrosszabb: még megy a videó, de már a vége felé van, és a YouTube telerakja a képernyõt ablakokkal, amiket nem lehet bezárni vagy eltüntetni, és kitakarják a videó utolsó másodperceit.
A tévérõl nem tudok mit mondani, nekünk az nincs.
A videók már teljesen tele vannak reklámokkal. Van amelyiknél percenként van 2 reklám. Nagyon túl van tolva az egész.
Én az angol nyelvû csatornámon csak 1-et teszek az elejére, és 1-et a végére. A hosszabb videókra sem teszek a közepére, mert irritáló. A rövidnél meg a videót eltakaró reklámokat nem teszem be, mert nem akarom idegesíteni vele a nézõket.
A múltkor egy böngészõben rákerestem valamire, és a másik böngészõben adta rá a reklámokat. Azt úgy hogy? :confused:
A tegnapi tüntetés utána a sajtó és a média egy emberként (vagy gépezetként) esett neki az LA75 pártnak és Áronnak, aki szervezte a dolgot. Kaptak hideget-meleget, a kormánysajtótól és az ellenzéki összefogás sajtójától is. Meg a médiából, természetesen. Hogy "liberálisok", "baloldaliak", "szélsõségesek", stb. A Vadhajtások egész egyszerûen már a cikkük címében "lef*szfejezte" a szervezõt. Érdekes hogy még a Gõdény nevû is hosszasan írt arról, hogy elhatárolódik, miközben Áron kinézetén gúnyolódott a cikkében (pont õ!), és leírta hogy Áron volt már minden, tehát nem ért semmihez. Na és pont õ írja, aki volt már gyógyszerész, színész, pártpolitikus, megmondóember és vírusszakértõ is... Igaz õ nem sajtó, de a cikke akár annak is beillene. Érdekes, hogy Gõdényt mikor elvitték, akkor pont Áron és az LA75 párt volt a leginkább felháborodva, mivel nem értettek egyet Gõdény letartóztatásával.
Azt is állították hogy 13ezer ember igazolta vissza hogy ott lesz. Ez sem igaz. 3600 ember igazolta vissza. 13ezer ember csak bejelölte hogy érdekli a tüntetés témája.
A Mi Hazánkból 3-4 ember odament egy molinóval, persze errõl is kitalált dolgokat kezdett terjeszteni a sajtó. Mi szerint az LA75 szövetkezett Dúró Dórával és a szélsõjobbal, meg mittudomén. Origo, Index, Népszava, TV2, Bors, meg a többi, mind undorító, lejárató propagandát tolt. Érdekes módon a Mérce jelentett a tüntetésrõl a legnormálisabban. Ami meglepõ. Gondolom a kivétel erõsíti a szabályt...
Mellesleg Ecsenyi Áron már meg is kapta a rendõrségtõl a büntetést az elsõ tüntetés megszervezéséért. Fél millió forintot kell befizetnie. :hogymi: