A nagy eper(fa)bokorban. De olyan jól rejt, hogy még én se látom magam. :D
Printable View
A nagy eper(fa)bokorban. De olyan jól rejt, hogy még én se látom magam. :D
Lehet mégsem téged látlak, rossz a minõsége a képnek.
Most nyírtam le pár napja. http://i707.photobucket.com/albums/w...ily/crazy2.gif
:haha:
Ez neked le van nyírva? Most már értem a szomszédot ha feljelent! :)
Ne idegeld a fõnököt, mert hamar bannolnak :D
:haha:
A másik szomszédnál durva a helyzet, a múltkor 11 darab rothadó újságpapír volt szétdobálva a háza elõtt, meg a gaz is elég nagy volt. De õk nem kapnak az ajtóra figyelmeztetést, csak mi. Bár engem a gaz nem zavar, de a szemét az igen. A zaj szintén zavar, de itt mindenki zajmániás és nincs olyan nap hogy ne lenne legalább 8 órás zúgás, rádióbömböltetés. Érdekes viszont hogy a tüzijáték idén nem annyira megy. Az elmúlt néhány évben folyamatos volt, de most úgy tûnik hogy kicsit megunták. :)
Délben egy órán át nyírta a füvet. Aztán 2 óra hangos zene. Azóta meg megy a hangos zene, de egy porszívó is. Szétmegy a fejem ezektõl az idióta szomszédoktól. Nem lehet az ablakot nyitva tartani, mert ezek képtelenek kussolni, késztetést éreznek hogy zajongjanak. :mad: Pedig milyen jó lenne egy kis csend.
Nálunk is buliztak reggel ötig. Semmi baj, szombat éjszaka. Vasárnap reggel hatkor kivittem a benzines kaszát, két órát nyomtam, nagyon precíz tudok lenni. Majd úgy láttam, hogy kapálni kellene a sorközöket. Kihoztam a kisebbik gépet, az a hangosabb. Délig elszórakoztam vele. Utána ráébredtem, hogy koszos a kocsim, kihoztam az erre a célra félretett Rakéta porszívót. Mit mondjak csak a csomagtartó másfél óra...:D
Két lépcsõs a kerti locsoló berendezésem, valahogy a második szivattyú felfüggesztése elcsúszhatott, mert a 2 órás locsolás alatt olyan hangot adott, mintha valaki egy nagyteljesítményû trafóval hegesztett volna. Sajnos nem volt idõm megigazítani...
Remélem jól kipihenték magukat.:gonoszrohog:
Az aztán a bosszú..:haha:
Én ha a szomszéd feltolja a zenét, nem teszek más, minthogy beüzemelem a hangcuccot, ami egy komplett hangrendszer és elkezdem a sajátomat nyomatni még hangosabban..Így nemhogy nem leszek ideges a szomszédtól, de van mikor még táncra is perdülünk a bulihangulatban:)