Eredeti hozzászóló
londonercsecse
Emergency pack-nak hivnam inkabb. Azert minden nincs benne. Par dolog, a teljesseg igenye nelkul: kulacs, IFAK, kisbalta, Mora Bushcraft, helyi turistaterkep, ponyva, ujrahasznalhato urhalozsak, paracord, svajci bicska, tartalek ruhazat, drot, MRE, mentocsonak keksz, energiaszeletek, kabelkotozo, varrokeszlet, multitool, tuzgyujto (gerber, noname, gyufa, ongyujto), duct tape, kinai katonai vizpumpa, lifestraw, vizszuro tabletta, SAS konyv, osszecsukhato vizespalack, csajkakeszlet, kanalgep, P-38, coleman cobra-2 sator, keselezo, szemeteszsak, esokabat, tartalek szemuveg, keztisztito, so, bors, ket elemlampa (egyik tekeros), fejlampa, horgaszkeszlet. Mit hagytam ki??? A nehez dolgokat alulra raktam, jegyezd meg mi hol van, mindennek legyen megszokott helye, hogy sotetben is megtalald! Vedd a hatadra, s otthon/kertben cipeld egesz nap, hogy hozzaszokj! Vagy turazz vele! En a multkor a kocsit hatrahagyva ezzel jottem haza, szakado esoben, hegymenet, mintha a Gellerthegyre masznal fel. Utaltam is magam kozben! (Balta, kes nem volt benne akkor). Gyalasot kihagytam.