-
A fórum néha gyors, néha belassul. A hozzászólásszerkesztés nálam pl. nem mûködik, mert ha ráklikkelek, akkor egyszerûen semmi szöveg nincs ott. Az új hozzászólásoknál kiírja hogy "elhagyod az oldalt? ha igen akkor lehet hogy elveszik amit beírtál".
Ebbõl kifolyólag szerintem csinálok egy "tiszta feltelepítést" a fórumnak, nem lesz benne semmilyen mod és add-on, egyelõre. Azzal valószínûleg meg tudok majd oldani egy-két dolgot. Ha az után is gond lesz, akkor beleásom majd magam a témába és kiderítem hogy mi lehet a gond. Több napos munka lesz, de - ahogy szoktam - majd megoldom.
-
-
Jól mûködik! Nem semmi munka lehetett, gratula!
Gondolom egyszer-egyszer még majd jönnek elõ hibák, de ahogy látom, sikeresen költöztettél :)
-
Nálad jó? Hm. Nálam szenved, de majd megtalálom rá a megoldást.
Tervezek egy tiszta-feltelepítést. Aztán ha az nem javít meg mindent, akkor beleásom magam és kiderítem hogy mi lehet a gond.
Egyelõre megyeget, a többit megoldom késõbb.
:beer:
-
Tiszta fájlok feltéve, PHP újabb verziója beállítva, illetve a PHP a régi arculatára konfigurálva.
-
Úgy tűnik hogy az utólagos szerkesztést sikerült megjavítanom. :thumbup
-
AJAX automata-frissítés kikapcsolva. A fórum már nem dobálja a pop-up-ot arról hogy elhagyod-e az oldalt.
Mindkét probléma megoldva. Szerintem mostantól okés a fórum.
(Igaz, hiányzik a chat és a lájkolás, de a lényeg a stabil működés, ami most a 2 hiba megoldásával és a PHP magasabb verziójára váltásával és beállításával most már szerintem menni fog.)
-
Egy ideje, még az elõzõ helyen is nem maradt bejelentkezve hiába pipáztam bejelentkezésnél.
-
A hiba szerintem Nálad volt/van, nekem tökéletesen ment 3 gépen + telefonon is, sehol nem voltam kilépve. Az új címen is csak egyszer léptem eddig be, azóta benn vagyok, megjegyezte. Nincs valami beállítva a böngészõdben, hogy kikapcsoláskor törölje a sütiket pl.? Mert elvileg abban tárolja az infót, hogy be vagy lépve.
-
Valami ilyen hiba volt már másnál is, keresd vissza a hozzászólásokat, szerintem megtalálod. Ha jól emlékszem a megoldás valóban valami böngésző-átállítás lett annál a fórumozónál. :)