Az tényleg jó!
...de honnan veszünk majd narancsot a világvége után?
Ha hazai növényekbõl, helyben elõállítható dolgokból csináljuk ezt, akkor még nagyobb az öröm és a biztonságérzet! :thumbup
Printable View
Nem tudtam melyik részlegbe illik bele, de egy gyors kérdés. Riasztóból kiszerelt savas akumlátor jó lehet valamire?
Figyelj oda a töltésére, kapacitásának a 10-ed részével kell töltened, 10 órán keresztül. 3-4 havonta kell után töltened ha nem használtad akkor is.
Enyém 17Aórás 12V zselés akku, 5W LED lápával használom, több éjszakát átvilágít a csapatponyva elõtti területen fára, oszlopra kötve.
4 db galvánelemet csináltam vizes hamuval, alu lemezzel, rézdróttal.
4,4 voltot és 0,03 ampert tud. Most kipróbálom, hogy egy darab LED-el medig bírja.
Szerintem a prepper holmik között a szekrény mélyén elférnének a leszabott lemezek és drótok. Ha kell, PET palack minden kukában akad, fahamut is könnyû begyûjteni
Csatolmány 4308Csatolmány 4309
Gratulálok, csak így tovább ezen a megkezdett úton. :thumbup Hasonló áramforrást készítettem én is.
Ha elfogadsz javaslatot tõlem, az áramerõsséget növelheted ha a réz elektróda felületét az aluéhoz hasonlóra méretezed (spirálba tekert rézhuzal, vagy rézlemez).
A feszültséget és áramerõsséget pedig a grill faszén mint + elektróda használatával lehet növelni. :)
Sziasztok!
Olight lámpákat használ valaki? Ha igen, leírná a tapasztalatait(tartósság, tényleg tudja azt a fényerõt amit állít a gyártó az adott típusról, stb)?
Köszönöm a választ, én is ezzel a típusal és az s20 -al szemezem.