Csatolmány 5420 :haha:
Printable View
Csatolmány 5420 :haha:
Hadd meséljek valamit:
Régi a történet, még a multi karrierem építése közben történt...
Közös nagy hûtõszekrényünk volt, mindenki betehette a romlandót, kis pekecekben az ebédet.
Egyik nap pörköltet vittem nokedlival, az maradt hétvégérõl, és egy pofás kis mikrózható dobozban beraktam a felsõ polcra.
Délben rutinosan benyúltam, és kivettem, majd a mikróba dobozosan, a fedõt kicsit felpattintva beraktam és jól átmelegítettem, akkor jó ha forró.
Leültem a kollégákkal ebédelni, de a doboz tetejét levéve döbbenten álltam a probléma elõtt, az ételtartóban forrón gõzölgõ plutyka volt!!!
Némi töprengés után, odasasszéztam a hûtõhöz, és átvizsgáltam a tetthelyet. Találtam egy másik ugyanolyan dobozt kissé arrébb, sértetlen állapotban, a belsejében az én pörköltemmel.
Villámgyors "csere" után már a pörköltem melegedett a mikróban, és örömmel konstatáltam hogy senki sem vette észre.
Falatozás közben jutott eszembe a következõ kérdés, amely azóta sem hagy nyugodni:
- Vajon mit gondolhatott az a szerencsétlen aki kijött ebédelni, és a hûtõszekrénybõl egy tûzforró kelkáposzta fõzeléket szedett elõ?! :eek:
Mikor az igazság tényleg odaát van..
Csatolmány 5464
Fiú az anyjának:
- Anya, apa miért kopasz?
- Mert sokat gondolkodik.
- És neked miért hosszú a hajad?
- Na, menjél szépen játszani! :D
Ezt nem tudom, hova illene, de nekem tetszik, jó a szöveg és hozzá a képek:
http://nemkutya.com/wp-content/uploa...zetem-ura..jpg
Mezõcsát és Nyékládháza közötti útszakaszon vasúti átjáró, piros jelzés, autók sorakoznak, begördül egy motoros az utasával, aki történetesen egy 70-80 év körüli idõs, bajuszos, ízig-vérig paraszt bácsika. Látszik rajta, hogy nem sokat ült motoron, mert erõsen kapaszkodik még a lábát sem teszi le az álló motorkerékpárról. Ekkor tûnik fel a kollégának, hogy az öreg papó fején egy régi, II. világháborús rohamsisak van bukó helyett. Tisztelvén a kort oda szól a papónak, hogy
- Bátyám, nem jó ám az a sisak a fején!
- Neeem? - így a válasz.
- Nem bizony!
Erre jön az öreg lehengerlõ válasza:
- Moszkvátó hazáig jó vót? Nyéktõl Csátig már nem jó??