Köszönöm!
Printable View
Köszönöm!
Drága Fõnök Úr! Állítsd már vissza a DooM topicot,ha lehetséges!
Sajnos azt már utólag nem lehet. Nem archiváltam, hanem töröltem, mert mondtad hogy töröljem. :( Nyiss egy másikat blogos részen, sajnos a régit visszahozni már nem lehet.
Kaptam 3 üzenetet hogy már megint megy a veszekedés, most az elsõsegély topicban. Munka közepén vagyok, de akkor úgy látom muszáj lesz megint hozzászólásokat gyomlálni. :duhos:
1 topic kérésre törölve.
Kérdés: Töröljem a vitatkozást, meg néhány topicot amik tele vannak vitával?
A vásárlós topicból a 22lr témát meg majd átteszem a megfelelõ topicba, csak most nem értek rá.
szerintem ne töröld , legalább tudjuk ki mit gondol a többiekrõl ...más fórumokon is idõrõl idõre kitör a balhé aztán minden megy a régiben , kár beleavatkozni .....én csinálnék egy vitatkozós topicot és az összes veszekedést oda pakolnám , az eredeti topicok így nem mennének más irányba ,viszont lenne egy topic ahol mindenki kedvére balhézhatna ...
Volt vitatkozós topic. Katasztrófa lett belõle. Azért törölném mert én nem vagyok kíváncsi a balhéra, meg szerintem az új tagok sem, ráadásul csak félresiklatják a veszekedések a fórum célját. Szabályellenes is az egész személyeskedés, meg ha valakinek baja van a másikkal, tárgyalja le Skype-on vagy eMailben, a fórum nem szappanopera fórum, hanem prepper fórum. :(
Nem értem hogy hogy lehet hogy a nagy fórumon megfér egymással 142.635 fórumozó, itt a magyaron meg 800 se. :(
Turáni átok! :cry:
Megyek, megnezem az elsosegely topicokot...