Az kiraly lenne! Koszi! A tepozarat hogyan lehet felrogziteni a hevederre?
Printable View
Holnap teszek fel képeket a folyamat menetérõl..
A hevederre a tépõzár rögzítésére a legjobb megoldás a varrás, legjobb a bõrvarró cérna. Kézzel nehezebb és idõigényesebb varrni, géppel meg meg kell tanulni..(egyenlõre nekem sem megy úgy igazán:haha:)
Kreatív magyar létemre átvillant az agyamon, hogy tûzõgéppel összetûzöm õket, de az nem lehet valami tartós megoldás :gonoszrohog:
Egyébként ilyen dupla rögzítésû(patent+tépõzár) egyedi hevederféléket szeretnék csinálni molle rendszerhez.
Csatolmány 2828
a tegnapi hozzászólásom és képem elveszett az éterbe.. :mad: sebaj..
Csak annyit írtam benne, hogy legjobb varrni a tépõzárat a hevederhez, bõrvarró cérna ajánlott(qvaerõs), de kreatív magyar létemre átvillant az agyamon, hogy összetûzni is lehetne irodai tûzõgéppel:gonoszrohog:. Csak persze az egy idõ után rozsdásodik és és nagyon gyenge (kb.mint a molyfing), arról ne is beszéljek, hogy nem rugalmas és nem valami esztétikus(mondjuk ez nem látszódik)és még sorolhatnám...
A varrás kézzel idõigényes fõleg vastag anyagok esetében(sajnos messze még a nyugdíj), géppel meg még nem tudok. pontosítok, egyszer már varrtam.. :D
Ígértem a patentolásról képeket, "Csináld magad" topikba feltöltöm.;)
Voltam a korábban említett boltban érdeklõdni.. árakról méretekrõl színekrõl
Hevederek:
Fekete: 2-3-4-5cm széles ár 60-66-90-120 Ft/ fm
un. Kekizöld: 2-3-4 cm széles ár 60-66-90 Ft/fm
Csatok:
Csak Fekete:2-3-4-5 cm-es hevederhez ár 45-60-90-180Ft/db
Vannak nagyon pici csatok több méretben 75-120Ft/db áron (olyanra gondolj mint a Paracord karkötõkhöz használnak)
Ja és mûanyag csatok persze.
Nem veszett az el, csak nem szóltál én meg nem vettem észre hogy kimoderálta a fórum. De most megláttam és engedélyeztem a hozzászólást. :)
Köszönöm szépen Tulelo!:beer:
Amúgy, én se vettem észre hogy szólnom kellett volna :rolleyes:
Sziasztok!
Tapasztaltabbak véleményét szeretném kérni! Szerintetek melyik táska érné meg jobban? Ez az MFH vagy inkább ez a Mil-Tec? Elsõsorban amolyan 72 órás/BOB zsáknak kéne.
Elõre is köszönöm!
Üdv.: T.
Én a miltecet venném. Egy éve vettem eg hasonló mfh assault packot, 13-14 kg cuccal benne az egyik vállpántja kereken 2 (kettõ!) nap után leszakadt alul. Vissza lett varrva, 3 nap múlva felül is félig lejött, és visszavarrni sem lehetett. Miltec hátizsákom nem volt még, de sok kisebb cuccom van tõlük, és eddig egyikkel sem volt gond.
Köszönöm!
Nekem is van egy miltec kulacs+csajka kombóm, az is korrekt cucc, remélem akkor a táskáik sem rosszak!
Üdv.: T.