Eredeti hozzászóló
dínó
Doom
...".a menekülés,erõltetett menet olyan mint a sport ,nem tudom triatlonozott(zik) valaki...nem nagyon eszik,iszik az ember közben".... akkor a katonák miért esznek-isznak menetelés közben? a Kinizsi 100-on miért esznek-isznak menet közben? a maratonisták miért esznek-isznak futás közben? a tour de france-on miért esznek-isznak tekerés közben? stb.....
..ha reggel bekajál az ember nem megy a mozgás..utána még órákig be van az ember ájulva,minden kell csak kaja nem."...
ha nem eszed degeszre magad, akkor sztem nem így van. legalábbis az én belem nem így mûködik. ezzel szemben egy építkezés egy napja bizony úgy kezdõdik, hogy jól bekajál a nép, aztán mehet a munka.
..."szóval nem igaz az a dolog,hogy stessz vagy túlterhelés közben több kell..lényegesen kevesebb...
errõl beszéltél már pl maratonistákkal, különleges alakulatosokkal vagy pl. túralovasokkal? akikkel én kapcsolatban állok, azok bizony máshogy gondolják. ..."a csokoládé pedig különösen gyilkos dolog ilyen helyzetben"... közismert pl. az alpinisták, falmászók úgynevezett csúcs-csokija, amit szinte kötelezõ megenni a mászás végeztével.
...".hagyni kell,hogy jelezzen a szervezet,"...
túlerõltetés , illetve stressz esetén a szervezet megbízható módon jelzi a szükségleteit? nemááá
...a természetes zsírtartalék pedig elég,....a szervezet saját zsírtartalékaira gondolsz?