Õrültekkel nem érdemes leállni. Gyûjtögetek tovább, aztán amint megtehetem, lelépek egy saját, világ háta mögötti tanyára. Ezzel a nõvel meg legyen gondja valaki másnak.
Printable View
Õrültekkel nem érdemes leállni. Gyûjtögetek tovább, aztán amint megtehetem, lelépek egy saját, világ háta mögötti tanyára. Ezzel a nõvel meg legyen gondja valaki másnak.
Megérkezett az új fejhallgatóm. :thumbup
Elég rossz volt hogy két hónapig a bal oldali fülesbõl nem jött egy árva hang se.
https://i.ytimg.com/vi/Zrjm_UW32qI/hqdefault.jpg
Most meg két füllel hallok mindent.
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...18/300/9b1.gif
:haha:
Egy ismerõsünk leparkolt elénk, itt hagyta a kocsiját. Néhány napról van szó, nem nagy ügy.
Erre ma átjön a szomszéd bolond nõ, bekopog és kérdõre von minket hogy mégis mi ez a kocsi a ház elõtt. Értitek? Kérdõre von minket azért, mert a saját lakhelyünk elõtt egy ismerõs autója van. Mégis mi köze van hozzá hogy ki parkol nálunk?! :confused: El akarta vontattatni? Vagy mi baja van vele? Arról nem is beszélve hogy õk mindig elénk parkolnak, de meg se kérdezik hogy mit szólunk hozzá. Vagy azért zavarja hogy más kocsi van most ott, mert addig õk nem tudnak elénk parkolni a kocsijaikkal? Nem az õ házuk, de úgy parkolnak elé mintha az õ fizetett parkolóhelyük lenne.
Ez arra bizonyíték hogy mikor volt egy kocsi itt ami nem volt használva, kijött egy városi hivatalnok és azt mondta nekünk hogy tüntessük el a kocsit különben megbüntetnek minket érte. Szép autó volt, senkit nem zavart. Biztos hogy a bolond szomszéd intézte azt is. (Mert ki más tette volna? Kinek jutna eszébe hogy lát egy szép autót a szomszédja kocsibehajtóján és kihívja miatta a városháza hivatalnokát?)
:duhos:
Szép kis nap ez a mai. Felkeltem, dolgoztam egy csomót, aztán úgy gondoltam hogy ha végzek, levágom a füvet. Ekkor megjelentek a város munkásai és elkezdték szépen tönkretenni azt ami tetszett. Lenullázták a füvet, aztán kivágták az összes szõlõtõkét, vége a szépen beborított falnak, a takart árnyékos, hangulatos konyhaablaknak. Utána fogták és kikú.ták az eperfát is. Valószínûleg a kerítésrõl is leszedik a vadszõlõt, hogy mindenki belásson az udvarunkba. Közben a szomszédasszony dumált a munkásokkal, azok nekem meg nem is köszöntek, pedig kettõnek is mondtam hogy heló. Reggeltõl estig megy a motorfûrész meg más zajos gépek is. Mentem a postára, vagy 30-an voltak elõttem, úgyhogy hagytam az egészet a fenébe. A másik helyen nem mûködött rendesen a fax. Illetve mûködött csak bekavarás volt. Egy halom pénz is pocsékba ment.
Úgy látom te buddhista vagy.
Hogyhogy? :haha:
Próbálom nyugodtan kezelni a helyzeteket, de nem túl könnyû.
Én úgy tanultam, a kib.szás társas játék.
Otthon biztos, de aki itt csinálja az rosszul jár. Kimaradok belõle, van munkám és jogaim. Egyiket se akarom elveszíteni holmi unatkozó bolond szomszédasszony miatt. Nem éri meg.
Ó, én biztos nem hagynám annyiban a dolgot....
Én nem tudnám megállni hogy ne csesszek ki vele. Addig agyalnék amíg valami jó húzós kibaszást nem találnék ki neki.
De persze úgy hogy ne lehessen rám bizonyítani. Vagy sürgõsen elköltöznék onnan!
Én is költöznék, csak jelenleg még nincs meg rá a pénz. De azért gyûjtögetek. Pedig találtam most két helyet. Mindkettõ 5 hektáros telken van. Bármelyikbe beköltöznék. :)