Nekem akárki akármit mond, egy kinyitható pengéjû kés, az mindig másodlagos eszköz. A fix nyelû kések kiváló és biztonságos szerszámok. A kinyitható meg kompromisszum, hogy könnyen és veszélytelenül lehessen szállítani.
Printable View
Nekem akárki akármit mond, egy kinyitható pengéjû kés, az mindig másodlagos eszköz. A fix nyelû kések kiváló és biztonságos szerszámok. A kinyitható meg kompromisszum, hogy könnyen és veszélytelenül lehessen szállítani.
Amazon, kb 1000 HUF.Csatolmány 584
Hátizsákot vettem. 20%-os kód is volt hozzá! 50 dollárt megtakarítottam vele! :cool: Majd lesz róla videó, meg fényképek, meg minden.
Megérkezett egy adag felvarró is. 2400 darab, a már meglévõ 200 mellé. Meg holnap jön még 400. :D Alig bírtam behozni, 18 kilós volt a csomag.
Most már aztán tényleg nem maradt egy árva fityingem se. :gonoszrohog:
Nekem van egykezes S&W bicskám, évekig használtam teljes megelégedéssel, most a BOB-ban van.
Még amikor megvettem, a taiwani United Cutlery a S&W engedélyével használta a márkanevet.
Ugye a kínaiak nem csak késeket, de bármit szemrebbenés nélkül fölcímkéznek.
Ezek egy része minõségileg rendben van, másik fele gagyi. Ez az, amit nehéz eldönteni a távolból.
Az S&W logót több gyártó is használhatja eltérõ minõségû termékeken.
Magam részérõl a legjobban azokban a termékekben bízom, amit a kínai fölvállal a saját neve alatt. Például a Sanrenmu kések egészen rendben vannak.
Amazon, 1000 HUF: Csatolmány 589
Na? :D
http://imageshack.us/a/img4/3953/uc9i.jpg
Lesz róla sok jó fénykép meg videó, ezt az itteni képet csak gyorsan feltöltöttem, nem lett túl jó a kép, ne nézzétek a minõségét. :)
50+6 dollár amit megspóroltam a vásárlásnál. A vicces az, hogy 194 dolláromba került ez az eredeti 5.11-es, a kínai másolatot meg 205 dollárért árulják az Amazonon. :haha:
A Bio Tech One a day vitamin most egy ezressel olcsóbb .. Vettem is gyorsan 1 dobozzal ... Amúgy ki milyen vitamint használ az õszi- téli idõszakban ?
Amazon, 6000HUF: Csatolmány 590