-
De jó... a gmail szabotálja a kiküldött értesítést.
https://i.imgur.com/J6PEZan.jpg
Az AdSense is írt. Először annyit hogy a fórum chatet használ és az nem jó. Igaz hogy nincs is chat, nem számít... Aztán beikszeltem hogy javítva és hogy vizsgálják felül. Majd kaptam egy új üzenetet hogy a weboldal "még nincs kész". Nem lényeg hogy több mint 6 éve kész van. Meg az se hogy az előző két domainen chat is volt. Amikor alig volt hozzászólás és volt chat, akkor nem volt probléma, most hogy nincs chat és sokkal több hozzászólás van, most meg gond van? Marhára logikus. :rolleyes:
Igazából a legjobb lenne ha le lenne kapcsolva az egész reklám izé. Mondjuk akkor több adomány kellene a közösbe. Nem tudom...
-
Nekem szépen átjött az üzi! Köszi ezúton is! :)
-
Igen, úgy tűnik hogy mindenki megkapta. Kár hogy a gmail megkérdőjelezte a tartalmát, de ez van. :)
-
-
Vajon hová lett a fórumbanner? :confused: Ott volt, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt.
-
Megjavítottam a bannert, illetve a linket is kijavítottam benne az újra. Töröltem a privát üzeneteim egy részét mert tele volt az "üzenet-ládám", úgyhogy akinek segítség kell ott újra elérhet. :)
-
likeoltam volna ezt a kommentedet, aztán rájöttem, hogy az most nincs :D
Na sebaj, íg +1 hozzászólás
király vagy!
-
Na igen, az még várat magára. De nem felejtettem el, majd azt is megcsinálom. :)
-
Na mostmár nálam is megjelenik a banner! :thumbup
-
Vagy 3 órán át próbálkoztam de nem jött össze a "tetszikelés" gomb visszahozatala. Van 1 sor amit meg kellene változtatni a fórumkinézetben, de a szerver nem enged hozzáférést. Egyelőre még nem jöttem rá hogy hogy lehet megoldani. De az agyam lefárasztotta a dolog, úgyhogy majd valamikor máskor újra próbálkozom vele. Most meg inkább pihenek....